10 всесвітньо відомих зірок, які стали вегетаріанцями

Деякі зірки відмовляються від продуктів тваринного походження для власного здоров’я, хтось цілеспрямовано пов’язує такий крок із захистом тварин, а деякі селебріті турбуються про стан навколишнього середовища. Розбираємося, що примусило відомих вегетаріанців кардинально змінити свій раціон і від яких продуктів вони усвідомлено відмовилися.

Джаред Лето

Відомий музикант Джаред Лето є давнім прихильником вегетаріанства, більше того, він активно виступає на захист прав тварин і проти їхнього вбивства заради їжі. Спочатку артист відмовився від м’яса, а через деякий час від всіх продуктів тваринного походження, ставши веганом – і залишається ним до сьогодні вже більше 20 років!

Дженніфер Лопес

51-річна Дженніфер Лопес має розкішний вигляд завдяки вибудованому режиму харчування і регулярним фізичним навантаженням. Співачка не вживає м’яса, яєць і молочних продуктів. І хоча вона визнає, що спочатку їй було нелегко замінити молоко і сир на рослинні аналоги, все ж прекрасне самопочуття і нормалізація ваги переконали її стати вегетаріанкою.

«Я відчуваю себе набагато краще. Всім раджу спробувати вегетаріанство, тому що з самого ранку ти відчуваєш себе прекрасно!»

Хоакін Фенікс

Ще один веган зі стажем – актор Хоакін Фенікс. Разом зі своєю сім’єю Хоакін повністю змінив свій раціон на користь виключно рослинних продуктів, коли йому було всього три роки. Актор багато разів висловлював свою позицію з приводу захисту прав тварин. Доказ цьому – його промова на врученні премії «Оскар» у 2020 році.

Наталі Портман

Актриса практикує веганство і повну відмову від продуктів тваринного походження вже протягом 12 років після прочитання книги Джонатана Сафрана Фоера «Поїдання тварин». Єдиним відступом від власних правил стала вагітність Наталі – в цей період за порадою лікарів їй довелося відмовитися від строгих обмежень. Однак відразу після пологів зірка повернулася до свого звичного харчування.

Бред Пітт

Серед знаменитих вегетаріанців не можна не згадати і Бреда Пітта, який упевнений, що рослинна їжа набагато корисніша і для дорослих, і для дітей, адже в ній набагато більше корисних мікроелементів і вітамінів. Актор вважає, що така система харчування позитивно впливає на організм людини, покращуючи діяльність мозку, підвищуючи інтелект і продовжуючи життя.

Майлі Сайрус

Вегетаріанців серед зірок набагато більше, ніж ви могли собі уявити. Ще один приклад – співачка і актриса Майлі Сайрус, яка перейшла на веганство ще у 2014 році. Дівчина навіть набила на внутрішньому боці плеча татуювання у вигляді квітки – на знак прихильності до рослинного харчування.

Майк Тайсон

Уже 10 років Майк Тайсон є веганом і запевняє, що саме зараз він знаходиться у своїй кращій фізичній формі. Легенда боксу не перестає тренуватися і підтримувати своє тіло в тонусі, а рослинне харчування тільки допомагає йому сповідувати здоровий спосіб життя.

«Ставши веганом, я отримав нову можливість вести здорове життя. Моє здоров’я було настільки зіпсоване наркотиками свого часу, що я насилу дихав».

Джессіка Честейн

Як ви вже зрозуміли, вегетаріанці серед голлівудських зірок не рідкість. Американська актриса і продюсер Джессіка Честейн відмовилася від м’ясних продуктів більше 15 років, а веганом стала у своє двадцятиріччя. Причина – небажання заподіювати будь-кому біль і підтримувати жорстокість у світі.

Кейт Уінслет

Британська актриса і співачка є вегетаріанкою і активною прихильницею PETA, виступаючи на захист прав тварин. Вона знімається в етичних роликах, у яких відкрито пропагує осмислений спосіб життя і харчування без продуктів тваринного походження.

«Привчити дітей не їсти м’яса нескладно. Складно змусити їх його їсти, коли вони знають правду про його виробництво».

Аріана Гранде

Відома співачка вирішила стати веганом, виходячи з власних принципів і бажання захищати тварин, а не завдавати їм шкоди. Аріана також впевнена, що рослинне харчування здатне продовжити життя і зробити людину більш щасливою, так чому б не скористатися цією можливістю?

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також