8 смачних ягідних ароматів для спекотного літа

Парфуми створені для того, щоб ми відчували себе щасливішими – і мало що приносить щастя й радості більше, ніж запах свіжих фруктів і ягід. З роками фруктові аромати вийшли на новий рівень, ставши більш стильними, вишуканими та менш нудотно-солодкими. 

Парфуми з ягідними нотами, які ми зібрали для вас, ідеально носити в сонячні дні, коли ви попиваєте кавунову маргариту або освіжаючий літній фіз на відкритій терасі, а теплий вітерець доносить запах свіжих квітів, що ніжно огортають вас, даруючи почуття насолоди.

Burberry, Her Eau de Parfum

Яскрава нота полуниці в цій композиції нагадує про літні канікули в бабусі, коли ми були маленькими і безтурботними. Полуничний акорд доповнюють соковиті нотки чорної смородини і порічки, малини, вишні, ожини і цитрусових. Аромати просочених сонцем ягід чудово поєднуються з квітковим дуетом фіалки й жасмину та амброво-мускусним акордом у «шлейфі». Аромат в міру свіжий і чуттєвий. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 3 560 грн.

Marc Jacobs, Daisy Love Eau So Sweet

Daisy Love Eau So Sweet – це спокуслива ароматна суміш літніх ягід і квітів, яка повністю виправдовує свою назву. Малинова нота на старті надає композиції гострої солодкості, яку пом’якшує ніжне та повітряне серце з маргаритки й жасмину, в той час як базові акорди цукру, білого ірису, мускусу й деревних відтінків занурюють у солодкість моменту. Чудовий вибір для літніх побачень. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 3 270 грн.

Carolina Herrera, Very Good Girl Glam 

Майже кожен впізнає в цій гурманській парфумерній композиції яскравий акорд стиглої чорної вишні, і тут її солодкий та злегка гострий характер ще більше підкреслюється привабливим акцентом гіркого мигдалю, троянди, лілії, ванілі та ветивера. Від такого вишуканого сусідства вишня набуває абсолютно чарівного звучання. Якщо ви любите сучасний гламур, тоді цей аромат саме для вас. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 6 240 грн.

Maison Margiela, Replica On A Date

Унісекс-композиція On A Date належить до колекції ароматів Replica, натхненних приємними спогадами. Вона нагадає вам про романтичне побачення за келихом чудового вина в теплий літній вечір. Спочатку ви відчуєте насичений аромат чорної смородини, після – бергамот і рожевий перець, за якими на перший план вийдуть яскраві акорди троянди, давани й герані. Чуттєвість аромату надають пачулі, які разом із ветивером і мускусом прозвучать найпізніше. Об’єм 100 мл, орієнтовна ціна 6 000 грн.

читайте також

Marc Jacobs, Daisy Dream

Натхненний чистим блакитним небом, яке прикрашає наші дні влітку, Daisy Dream є втіленням ідеального аромату для відпустки чи літа в місті. Він розкривається яскравим ансамблем солодкої ожини, груши та грейпфрута, підкреслених свіжими акордами лічі. Все це поєднується з ніжними нотами кокосу, мускусу, синьої гліцинії та жасмину, що надають аромату особливої ​​пікантності. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 3 270 грн.

Tom Ford, Electric Cherry Eau De Parfum

Мало хто не чув про нішевий аромат Electric Cherry від Tom Ford, який набув неабиякої популярності з моменту випуску в 2023 році. Зірка композиції – соковита солодка вишня, весела і грайлива, яка асоціюється з молодістю, літньою свіжістю і легкістю буття. На початку її доповнює пряниковий нюанс імбиру, за якими в гру вступають жасмин-самбак, мускус і рожевий перець. «Іскристий та грайливий аромат Electric Cherry – немов флірт, що передує бурхливому роману», – каже про своє творіння Том Форд. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 14 040 грн.

4711, Acqua Colonia Bamboo & Watermelon

Легка фруктова унісекс-композиція Acqua Colonia Bamboo & Watermelon складається всього з двох нот – соковитого кавуна і зеленого бамбука. Її спеціально створювали так, щоб аромат не лише освіжав, а й заспокоював, наповнював енергією та поліпшував настрій. Ідеальний вибір для спекотного літа чи іншої пори, коли вам захочеться миттєво перенестися в теплі дні та приємні спогади, пов’язані з ними. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 849 грн.

Zara, Cherry Smoothie

Ще одна посвята соковитій літній ягоді – парфумована вода Cherry Smoothie від іспанського бренду Zara. За своїм звучанням вона тісно переплітається з вищезгаданим Lost Cherry Tom Ford. В ній ноти черешні та сливи підкреслюються свіжістю мигдалю і шипшини на чуттєвому тлі ванілі й бобів тонка. «Соковита червона вишня ніби подається на ще теплому ванільному пудингу з мигдальною крихтою», – ось, як можна описати цей витончений ягідний аромат. Об’єм 80 мл, орієнтовна ціна 949 грн.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB

читайте також

Читайте також