Beauty Guide: що варто купити в Sephora

Шопінг в мережі кращих парфюмерно-косметичних магазинів Європи Sephora нагадує веселу метушню в б’юті-пісочниці: можна прийти сюди «без обличчя» і вийти в повній бойовій готовності до зустрічі з камерою для б’юті-зйомки, попутно прихопивши численні пакетики з якісною косметичною продукцією. Це і добре, і погано водночас. Величезні спеціалізовані магазини косметики приголомшують покупців неймовірною різноманітністю пропонованих засобів, особливо, якщо ви не знаєте, що купувати і як вибрати з тисяч найменувань те, що потрібно саме вам. Здається, ми знаємо, як вийти з положення: сміливо прямуйте до ряду сліпучих чорних полиць в маркеті Sephora з косметичним путівником в руках, ми його підготували спеціально для вас.

Beauty Guide вкаже вам на топ-продукти з одинадцяти категорій, які отримали професійне схвалення редакції Beauty HUB, визнання знаменитостей і топ-візажистів, а також відмітку найбільш продаваних косметичних товарів. Варто зазначити, що майже всі засоби універсальні й підходять для всіх кольорів і типів шкіри.

Пояснюємо ще раз неупереджено: грайте в шопінг, отримуйте задоволення, обмірковуйте покупки, керуючись нашим Beauty Guide. Подорож у світ краси і здоров’я починається!

читайте також

Основа для макіяжу

Основу дійсно важко вибирати: потрібно враховувати склад і формулу продукту, а також не помилитися з відтінком, відповідним до вашого кольору шкіри. Японська марка Tatcha пропонує універсальний праймер The Silk Canvas Protective Primer, який підлаштовується під індивідуальний колір шкіри і може використовуватися щодня. Головним компонентом став екстракт шовку, який живить шкіру, зменшує пори і жирний блиск, а також має натуральні світловідбиваючі частинки.

Основа для макіяжу, TATCHA The Silk Canvas Protective Primer, $52, Sephora

Тональна основа

Хочете свіжий, «я-тільки-прокинулася» образ? Ми всі хочемо! Ця основа для макіяжу дасть шанс будь-якій тьмяній шкірі набути пристойного вигляду на весь день, дякую, Ріанна. Американський бренд Fenty Beauty, який розробив перший у світі тональний крем з максимальною кількістю відтінків Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation, легко наноситься і залишає оксамитовий фініш. Крім світового визнання, тон був відзначений премією Allure Best of Beauty.

Тональна основа, Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation, $34, Sephora

Рум’яна

Важко уявити собі макіяж без рум’ян, які і освіжають, і скульптурують, і навіть підкреслюють колір очей! Кілька років поспіль кращі рум’яна випускає французький бренд професійної косметики Nars, а улюбленець мільйонів має сексуальну назву Blush Orgasm. Найбільш універсальним відтінком був визнаний peachy pink w/golden shimmer, не варто побоюватися подвійної назви, шимерна частка мінімальна.

Рум’яна, Nars Blush Orgasm, $39, Sephora

Бронзер

Бронзер особливо актуальний в холодну пору року і міжсезоння, коли колір обличчя бажає бути кращим. Не будемо приховувати, що даний продукт не найважливіша складова макіяжу і без нього легко обійтися. Але якщо ви все-таки зважитеся на покупку, то віддайте перевагу грайливій марці Too Faced, яка перетворює косметичні засоби в дитячі іграшки. Матовий бронзер Chocolate Soleil Matte Bronzer має три базових відтінки, пахне шоколадом і просто піднімає настрій.

Бронзер, Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzer, $30, Sephora

Скульптуруюча пудра

Контуринг, який став популярним завдяки Кім Кардашьян, не канув в Лету, а зазнав деяких змін. Тепер в моду увійшло ніжне, майже непомітне скульптурування обличчя за допомогою засобів на пудровій основі. Нова колекція декоративної косметики Dior Backstage має в своєму арсеналі кращий варіант – пудрову палетку Contour Palette. Принадність новинки в тому, що в залежності від настрою, пори року і кольору шкіри можна міксувати представлені чотири відтінки пудри.

Скульптуруюча пудра, Dior Backstage Contour Palette, $45, Sephora

Хайлайтер

Косметичний бренд Hourglass Cosmetics, заснований експертом в сфері beauty-індустрії Карісою Джейнс, відомий на весь світ своїми бестселерами, одним з яких став хайлайтер Ambient® Lighting Powder. Пудра, що світиться, представлена в шести відтінках, найбільш універсальним з яких став Ethereal Light. На відміну від інших зіркових аналогів, даний продукт має більш м’який і натуральний фініш, отже ідеально лягає в канву трендів 2019 року.

Хайлайтер, Hourglass Cosmetics Ambient® Lighting Powder, $46, Sephora

Пудра

Останнім часом ім’я Шарлотти Тілбері не сходить з перших шпальт, а її однойменний косметичний бренд б’є рекорди продажів. Одним з базових продуктів, обов’язкових для покупки кожною дівчиною, стала фінішна пудра зі світловідбиваючими частинками Airbrush Flawless Finish Setting Powder. Пудра представлена трьома відтінками, які в принципі підходять усім, але відтінок 2 Medium, мабуть, найпопулярніший.

Пудра, Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Setting Powder, $45, Sephora

Тіні для повік

Культова палетка від Urban Decay під назвою Naked2 в нашому списку обов’язкових покупок йде як стандарт для макіяжу повік нейтральних відтінків, а також всіх відтінків бежевого, коричневого, сірого, чорного, в матовому виконанні та у формулі металік. Повна свобода креативу: від натурального, «голого» макіяжу, до драматичного ефекту насиченого кольору. Мораль така: беріть, не помилитеся!

Палітра тіней для повік, Urban Decay Naked2, $54, Sephora

Туш для вій

Якщо вам потрібен нереальний об’єм, туш Velvet Noir Major Volume Mascara від Marc Jacobs Beauty просто ідеальний кандидат. Щіточка чітко промальовує природний контур вій і робить відразу все: щільно покриває, розділяє і виділяє кожен, навіть найменший, волосок. Ще один важливий момент: туш має суперпігмент, який і створює максимальний wow-ефект. Якщо ви любите драматичний ефект на своїх віях, то зупиніть вибір на цьому продукті.

Туш для вій, Marc Jacobs Beauty Velvet Noir Major Volume Mascara, $26, Sephora

Лайнер для повік

Найпростішим у використанні визнаний лайнер для очей у вигляді маркера, який має тонкий кінчик і гнучку основу. На сьогоднішній день лідирує Tattoo Liner від американського бренду Kat Von D, лайнер був удостоєний нагороди Allure Reader’s Choice Аward Winner. Продукт представлений двома відтінками: Trooper – satin black і Mad Max Brown – rich chocolate brown, обидва виглядають розкішно.

Лайнер для повік, Kat Von D Tattoo Liner, $20, Sephora

Олівець для брів

Брови – досить важка частина макіяжу, особливо, якщо ви не знаєте свою форму і як саме її підкреслити. Можна легко помилитися: зробити занадто тонкими, занадто темними, занадто густими. Відмінним помічником буде олівець Brow Wiz від американського бренду Anastasia Beverly Hills, який користується попитом у блогерів і професійних візажистів. Продукт представлений в десяти відтінках, так що вгадати з відтінком буде просто.

Олівець для брів, Anastasia Beverly Hills Brow Wiz, $21, Sephora

Рідка помада

Якщо раптом хтось не знає або забув, нагадуємо, що сет Sephora випускає свою брендовану декоративну косметику з бюджетними цінами і відмінною якістю. Одним з бестселерів і улюбленців топ-візажистів стала рідка помада Cream Lip Stain Liquid Lipstick від Sephora Collection, яка має два фініші: матовий і металевий та широку палітру відтінків. Помада з олією авокадо довго тримається на губах, не скочуючись і не пересушуючи шкіру.

Рідка помада, Sephora Collection Cream Lip Stain Liquid Lipstick, $14, Sephora

Помада

Бути в Sephora і не купити щось з ультрамодної марки Pat Mcgrath Labs, заснованої найтитулованішим візажистом сучасності Пет Макграт, майже злочин. Кращий спосіб познайомитися з молодим і перспективним брендом – купити матову помаду для губ MatteTrance™ Lipstick в універсальному відтінку Peep Show – soft pink peach nude. Природно помада має нагороду Allure Best of Beauty Award Winner.

Помада, Pat Mcgrath Labs MatteTrance™ Lipstick, $38, Sephora

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також