Бюджетний парфум: топ-10 жіночих ароматів на осінь-зиму

Чи можете ви запросто відрізнити бюджетний парфум від дорогого? Швидше за все, якщо ви не професійний парфумер, то ні. Деякі з наших улюблених ароматів (випущених в тому числі зірками зі світовим ім’ям) продаються за ціною нижче 50 доларів, і це приваблива пропозиція для тих, хто не готовий витрачати половину зарплати на люксові аромати відомих брендів.

Ми вибрали десять цікавих варіантів не за всі гроші світу, серед яких, можливо, ви знайдете той самий бюджетний фірмовий парфум на осінь-зиму.

Sister’s Aroma, Roses from ex

Нішевий унісекс-аромат Roses from ex від Sister’s Aroma інтригує з перших нот: граська троянда в обіймах пряних спецій, шляхетного кедра й оксамитового мускусу стане ідеальною компанією як для походу в офіс, так і для вечірніх побачень. Повітряний і квітковий, як почуття, що зароджуються, але пікантний і зухвалий, як пристрасть, що минає, цей аромат сподобається тим, хто любить композиції з характером. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 1 300 грн.

Mary Kay, Elige®

У це складно повірити, але аромат Elige® містить в собі комбінацію понад 100 інгредієнтів. Серед нот – півонія, фрезія, амазонська лілія, жасмин, тубероза, мандарин, сандал, амбра, червоний перець, ваніль і не тільки. Витончена композиція зі східно-квітковими нотами об’єднує жіночність, елегантність і романтичність. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 1 075 грн.

Beyonce, Heat for Women Eau de Parfum Spray

Beyonce Heat – ідеальний бюджетний жіночий аромат для холодних місяців. Його відмінно носити восени або взимку. Композиція починається з верхніх нот магнолії і персика, за якими йде серце жимолості і базові ноти секвої й амбри. Об’єм 100 мл, орієнтовна ціна $16.

Yves Rocher, Mon Rouge

Новинка цієї осені – парфумована вода Mon Rouge від Yves Rocher, присвячена силі любові. Чарівна квіткова композиція з нотами пачулі, неролі та ірису, доповнена фруктовими акордами сливи і чорної смородини навіє спогади про тепле літо і викличе бажання повторно нанести аромат. Формула містить більше 84% інгредієнтів натурального походження. Обсяг 30 мл, орієнтовна ціна 804 грн.

Katy Perry, Killer Queen Eau de Parfum Spray

Ви ніколи не повірите, що ця приголомшлива парфумована вода коштує всього близько 30 доларів! Аромат Killer Queen від відомої американської співачки Кеті Перрі, названий на честь її пісні Queen, поєднує в собі ягідні ноти, які переплітаються з жасмином, плюмерією і ніжним праліне. Об’єм 100 мл, орієнтовна ціна $30.

читайте також

Ariana Grande, Ari Eau de Parfum Spray

Якщо ви готові сказати «прощавай» своєму нинішньому аромату, зверніть увагу на парфумовану воду Ari від Ariana Grande. Ігристі фрукти змішуються з квітковими відтінками, мускусом і зефіром, створюючи солодкий і жіночний аромат. Вам також точно сподобається його симпатичний кришталевий флакон з м’яким помпоном. Об’єм 100 мл, орієнтовна ціна $39.

Kiehl’s, Original Musk Eau de Toilette Spray

Не подобаються насичені квіткові і цитрусові аромати? Тоді спробуйте туалетну воду Original Musk від Kiehl’s, яка пасує жінкам і чоловікам. У ній представлено суміш нектару бергамота, квітів апельсина, пачулі та мускусу, які створюють насичений ботанічний аромат. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна $44.

Vera Wang, Princess by Vera Wang Perfume

Дівчата завжди почуваються трохи принцесами, коли розпилюють на себе аромат Vera Wang Princess. До квітково-фруктової піраміди входять ноти латаття, шоколаду, гуави і базу з амбри і ванілі. Це ідеальне поєднання недорогого аромату для тих, хто шукає щось легке і солодке. Об’єм 100 мл, орієнтовна ціна $25.

Sarah Jessica Parker, Lovely 

Не можна не згадати про цю класику 2000-х. Сара Джессіка Паркер втілила власну вишукану чарівність в ароматних нотах білої амбри, кедра, лаванди, мандарина, орхідеї і мартіні. Lovely – відповідна назва для цього м’якого і жіночного бюджетного парфуму для сезону осінь-зима. Він перенесе вас в 2005-й і змусить трохи поностальгувати про часи бурхливої юності. Об’єм 100 мл, орієнтовна ціна $18.

Elizabeth Arden, Red Door Eau de Toilette Spray

Культова туалетна вода від Elizabeth Arden стане прекрасним подарунком подрузі на День народження або приємним приводом порадувати саму себе. До композиції входять ноти фрезії, троянди і сандалового дерева, що робить цей недорогий парфум чудовим варіантом для будь-якої сезонної колекції. Об’єм 100 мл, орієнтовна ціна $34.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також