Дайджест beauty-новин: від ароматів Шарлотти Тілбері до іграшок у вигляді косметики для тварин

Ми регулярно збираємо для вас найцікавіші косметичні релізи останніх днів, щоб тримати руку на пульсі і разом надихатися прекрасним. Про нові колекцій макіяжу, цікаві колаборації, дебютні запуски та інші події зі світу краси читайте далі в традиційному дайджесті beauty-новини.

У Charlotte Tilbury вийшли перші аромати

Charlotte Tilbury

Всесвітньо відома британська візажистка Шарлотта Тілбері дебютує з парфумерною колекцією: вона презентувала шість ароматів, розроблених на основі запатентованої технології IFF. Її суть полягає у використанні спеціальних молекул, які здатні впливати на нейрони і змінювати настрій. Бренд провів дослідження всіх парфумів і з’ясував, що, наприклад, аромат Cosmic Power підвищує енергію, тоді як Calm Bliss викликає відчуття спокою, а Joyphoria допомагає людям «стати щасливішими».

Loewe випустили «м’яті» свічки

Loewe

Бренд Loewe не перестає дивувати публіку нестандартними запусками. То марка випустила home-колекцію мила і свічок з незвичними запахами (розповідали про це тут), а тепер представила свічки «м’ятої» форми. Новинку бренд розробив спеціально до міланської виставки Salone del Mobile, надихнувшись популярною японською ідеологією вабі-сабі, яка вчить цінувати красу й естетику недосконалості. Процес створення свічок дивіться за посиланням.

Kiko Milano презентував засоби для волосся

Kiko Milano

У Kiko Milano вийшла ціла колекція догляду за волоссям, яку було створено у співпраці з Россано Ферретті – перукарем світових зірок та королівських осіб. До нової лінійки італійського бренду увійшли продукти для всіх типів волосся: шампунь, кондиціонер, сироватка та маска, а також спрей-термозахист. Основний акцент всіх засобів – на живленні.

Кожен продукт – від очищення до укладки – збагачений комплексом гіалуронової кислоти та екологічно чистого екстракту італійського волоського горіха, що ідеально зволожує і живить пасма, робить їх блискучими та м’якими на дотик. Веганська формула більше ніж на 90% складається з інгредієнтів, отриманих із сировини природного походження. Розкішна кремова текстура й тонкий і делікатний квітково-мускусний аромат перетворить догляд за волоссям на справжній ритуал краси. 

Dolce&Gabbana випустив нову мейкап-колекцію

Dolce&Gabbana

Бренд Dolce&Gabbana представив нову лінійку макіяжу, збагачену доглядовими рослинними компонентами. Вона включає чотири продукти: тинт для обличчя з екстрактом чорниці, кольорові підводки, блиск-мус з олією авокадо у дев’яти відтінках та м’ятний плампер для губ. Зіркою колекції став тональний тинт, який обіцяє 24-годинне зволоження та повітропроникну формулу, завдяки якій шкіра відчуває максимальний комфорт і легкість протягом дня. 

У Revolution Makeup вийшли нові бронзери для обличчя

Revolution Makeup

Британський косметичний бренд Revolution Makeup випустив бронзуючі краплі з ефектом засмаги і природного сяйва. У лінійці два відтінки бронзера Bronzing Drops, а також краплі-рум’яна та краплі-хайлайтер Blush & Glow Drops. У складі засобів – гіалуронова кислота, сквалан й олія виноградних кісточок, які виконують функцію догляду за шкірою.

ColourPop & Disney випустили колекцію макіяжу

ColourPop

Не лише в MAC Cosmetics цього місяця вийшла колаборація з Disney. Інший відомий косметичний бренд ColourPop випустив колекцію, присвячену мультику «Красуня й Чудовисько». До неї увійшли палетка тіней, рум’яна, хайлайтер, помади, блиски та зволожувальна маска для губ. Відтінки ідеальні для створення весняно-літнього макіяжу. Упаковки стилізовані зображеннями казкових персонажів і виглядають навіть крутіше, ніж самі продукти.

читайте також

Новий жіночий аромат від Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

У списку парфумерних новинок цієї весни поповнення від Dolce & Gabbana. Бренд презентував квітково-фруктовий аромат для жінок Dolce Blue Jasmine, який пахне жасмином, інжиром і кедровим деревом. Ніжний фіолетовий флакон стилізований ковпачком-квіткою і фірмовим чорним бантиком. Якщо вам подобається нота інжиру в парфумерії, більше ароматів з ним знайдете в цій добірці.

У Byredo вийшла нова колекція макіяжу

Byredo

Byredo представив красиву лімітовану колекцію декоративних засобів під назвою Mineralscapes, яку присвятив «сільській природі Швеції» і єднанню людини з навколишнім світом. У лінійці – палетка тіней (яку ми вже записали до свого вішлиста), бірюзовий блиск для губ і олівець для брів. Відтінки й упакування – окреме естетичне задоволення, все в стилі Byredo. Судячи з промороликів, новинки потішать стійкістю, що не боїться спеки та води.

​​Dior презентує серію ароматів з лімітованим дизайном

Dior

La Collection Privée Christian Dior – серія вишуканих ароматів, що відображають унікальну спадщину кутюр’є-засновника. Цієї весни бренд випустив серію з чотирьох лімітованих парфумів, прикрашених квітами і метеликами, які так любив Крістіан Діор. Кожен парфум «одягнений» в ексклюзивний тубус, дизайни яких розробив італійський художник П’єтро Руффо.

Бренд пропонує насолодитися шипровими чарами Gris Dior, літньою солодкістю Jasmin des Anges, зеленою чарівністю конвалії з Lucky або зануритися в багатство вишневого цвіту з ароматом Sakura. В Instagram можна побачити процес створення колекції.

Нові олійки для губ Gisou підкорюють соцмережі

Gisou

У бренда Gisou нещодавно вийшли нові відтінкові олії для губ, які зараз дуже активно вірусяться в Instagram і TikTok. Новинки мають соковиті напівпрозорі відтінки, фруктові літні аромати й ультразволожувальну формулу з екстрактами манго, полуниці й кавуна. Не знаємо, як вам, а нам також кортить скоріше їх протестувати.

Rare Beauty випустили іграшки для тварин у вигляді косметики

Rare Beauty

І завершує наш дайджест наймиліша новина останнього тижня – б’юті-бренд Селени Гомес Rare Beauty презентував іграшки для собак у вигляді декоративної косметики. І зробили вони це не просто так: приводом для запуску стало отримання сертифіката Cruelty Free International Leaping Bunny, який підтверджує, що засоби марки не тестуються на тваринах. Нашим хвостикам це потрібно тер-мі-но-во!

Ще більше бʼюті-новин ми щодня публікуємо в нашому Telegram-каналіне забудьте підписатися!

читайте також

Читайте також