Дайджест beauty-новин: від першого аромату Кайлі Дженнер до патча для заклеювання рота

Перший аромат Kylie Cosmetics

Кайлі Дженнер нарешті дебютувала з «космічним» ароматом власного б’юті-бренду Kylie Cosmetics. У своєму Instagram інфлюенсерка поділилася закулісними процесами його створення. Cosmic – це теплий, солодкий і ніжний квітковий парфум, який ідеально підходить для дня та ночі. Серед нот півонія, ваніль, амбра, квітка апельсина, жасмин і кедр. Його скульптурний флакон ідеально поміщається в долоні та виглядає, ніби витвір мистецтва з іншого світу. Фанати Дженнер у захваті від новинки, і ми теж!

Нова туш для вій Givenchy L’Interdit Mascara

Givenchy Beauty презентували інноваційну туш L’Interdit Mascara, яка збільшує об’єм вій на 177% та робить максимальну XXL довжину. Новинка має впізнаваний дизайн у стилі культового аромату бренду та ексклюзивну щіточку, розроблену експертами спеціально для Givenchy. Вона розділяє і підкручує вії та дозволяє густо нафарбувати їх одним шаром. Натуральні компоненти в складі доглядають за віями, живлячи та зміцнюючи кожну волосинку.

Новий чоловічий аромат Givenchy

Цієї весни також зустрічаємо новий маскулінний аромат Gentleman Society Eau de Parfum Extreme від Givenchy. Це квітково-деревна парфумована вода для чоловіків, які шукають гострих відчуттів і кидають виклик власним кордонам. Всередині звучать знайомі фірмові ноти Gentleman Society – гімалайський кедр та австралійський сандал, підсилені есенцією індонезійського пачулі. А також несподіваним абсолютом ефіопської кави та чуттєвими нотами мадагаскарської ванілі – дует, що викликає залежність.

Колекція для волосся від Zara

Zara Beauty розпочинає hair-еру – бренд випустив косметику для стайлінгу та догляду за волоссям. Лінійка включає шість базових продуктів: спрей для сушіння волосся, бальзам для укладання, мус для об’єму локонів, засіб для формування кучерів, лак для волосся і сухий текстуруючий спрей. Колекція була розроблена спільно з відомим зірковим перукарем та креативним директором Zara Hair Гвідо Палау.

читайте також

Новий коректор для обличчя Fara Homidi Beauty

Візажистка Фара Хоміді, яка готувала б’юті-образи моделей для шоу Victoria Beckham на Paris Fashion Week FW24/25, презентувала новий продукт власного бренду Fara Homidi Beauty. Це компактний кремовий коректор для обличчя, який включає дві формули – м’яку оксамитову Smooth Veil Soft Matte, та Shine Baume, що забезпечує природне сяйво. Новинка представлена в 15 інтелектуальних відтінках.

Спираючись на 25-річний досвід роботи з різними тонами шкіри на подіумах і фотосесіях, Фара втілила свої глибокі знання у створення цього революційного продукту. Марка також випустила пензлик для нанесення засобу.

Нові аромати Valentino для неї та для нього

Valentino випустили свої довгоочікувані весняні аромати Born in Roma Green Stravaganza. Жіночий парфум наповнений акордами китайського чорного чаю Лапсанг Сушонг з характерними нотками копчення, абсолюту жасмину і солодкої ванілі. Чоловічий парфум включає ноти калабрійського бергамота, кави та ветивера. Обидві композиції компліментарні, представлені в рифлених «зелених» флаконах.

Патч для рота від The Skinny Confidential

Велнес-бренд The Skinny Confidential створив патч для заклеювання рота, який розкупили за два дні після релізу. Як він працює? Після вечірнього догляду за обличчям необхідно зачекати хвилин 15, а потім наклеїти засіб на всю область губ (у центрі є маленька дірочка для дихання) і можна провалюватися у найглибший сон. Зранку патч просто знімається. Кажуть, цей ритуал покращує сон, імунітет, здоров’я порожнини рота, підвищує енергію і може зменшити хропіння.

Пішла з життя ікона стилю Айріс Апфель

І завершує наш дайджест найсумніша новина тижня – 1 березня на 102 році життя померла талановита дизайнерка, інфлюенсерка та справжня ікона моди Айріс Апфель. Вона також була не останньою б’юті-персоною сучасності – завжди мала яскравий вигляд, відрізнялася ексцентричним стилем та обожнювала червону помаду.

«Будьте самими собою», «Не намагайтеся виглядати надто молодо», «Носіть менше косметики, але завжди яскраву помаду», – одні з головних правил краси і життя Айріс Апфель, які ми запам’ятаємо назавжди.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB

читайте також

Читайте також