FOREO LUNA 2 проти китайської підробки за 500 грн: що вибрати

Сколихнути індустрію краси новими розробками та б’юті-гаджетами складно, але молодому шведському бренду FOREO це вдалося на всі сто. Однак із успіхом і популярністю прийшли недобросовісні виробники фейків, які заповнили косметичний ринок дешевими гумовими щітками з вібрацією, що зовсім не мають нічого спільного з оригіналом. Хіба що зовнішню схожість, якщо дивитися здалеку 😉

Велика кількість підроблених щіток свідчить лише про одне: успіх шведської компанії FOREO на міжнародному косметичному ринку незаперечний. Що говорити, якщо за останні три роки бренд зібрав понад 80 нагород у сфері краси та дизайну!

Але що ж робити дівчатам і хлопцям, які хочуть і можуть купити оригінал, але побоюються потрапити на гачок виробників фейку? Прислухатися до особистого досвіду редакції Beauty HUB, співробітники якої протестували одну з найпопулярніших моделей – щітку для чистки обличчя та антивікового масажу LUNA 2 – і порівняла її з фейком на своєму досвіді. Що ми знаємо про цю модель щітки? FOREO удосконалив технологію очищення шкіри T-Sonic ™, а також розробив антивіковий масаж, що можна робити щодня зворотною стороною щітки з низькочастотною пульсацією. Тепер про все по порядку!

Секрети правильного використання FOREO LUNA 2

Головне завдання, що ставить перед собою шведський бренд FOREO – це якісне очищення шкіри обличчя, шиї та декольте в домашніх умовах. Для максимального комфорту в використанні б’юті-гаджет LUNA 2 виготовляють повністю водонепроникним, а також автономним (не вимагають зміни насадки).

Важливо знати, що основа щіточки FOREO LUNA 2 складається з ультрагігієнічного медичного силікону, який протистоїть накопиченню бактерій. Це робить її в 35 разів більш гігієнічною за щітки для обличчя з нейлонової щетиною, які, як відомо, пошкоджують шкіру і, навіть, викликають акне та вугри. Як бонус – можна назавжди розпрощатися з пілінгами і скрабами для вмивання з інвазивними частинками!

Більшість дівчат і хлопців думають, що колір щітки має виключно естетичний характер, але це не так! Гаджет FOREO LUNA 2 представлений в чотирьох відтінках, кожен з яких призначений для певного типу шкіри: рожевий – нормальна шкіра, блакитний – комбінована, бузковий – чутлива і зелений – жирна.

Ритуал очищення шкіри з щіточкою FOREO LUNA 2 триває близько 2 хвилин, а щоб ви не затримувалися на одній зоні обличчя кожні 15 секунд, розумний девайс призупиняє пульсацію, повідомляючи про те, що слід рухатися далі.

Градієнтна щіточка для очищення з поверхнею anti-aging на зворотному боці FOREO LUNA 2 створена для зменшення ознак старіння шкіри. Низькочастотні пульсації розслаблення м’язів, помітно скорочуючи видимі мімічні зморшки навколо очей і рота, і надають шкірі більш пружній і підтягнутий зовнішній вигляд.

Ритуал омолодження ділянки між брів, скронь і носогубних складок триває близько 12 секунд кожен, звичайно, розумний гаджет підкаже, коли варто переходити до наступної зони.

Варто відзначити, що експерти бренду не рекомендують використовувати функцію омолодження у щіточки FOREO LUNA 2 дівчатам із філерами та введенням під шкіру інвазивних препаратів шляхом «замороження»: ботокс, диспорт і ксеомін.

Вся правда про підробку FOREO LUNA 2

Маючи на руках оригінал FOREO LUNA 2 і дешеву копію, орієнтовна вартість якої близько 500 грн, говорити про видимі відмінності просто безглуздо. Однак, хитрість виробника фейків в тому, що більшість дівчат і хлопців не мали тактильного й візуального контакту з оригіналом, який важко з чимось сплутати. Перша порада редакції Beauty HUB – обов’язково відвідайте магазин з офіційним продажем FOREO і особисто пощупайте ніжні щіточки LUNA 2.

Візуальна характеристика: неозброєним оком видно, що оригінальна щіточка LUNA 2 виглядає якісніше фейку. Більш того, впадає в очі неприродна яскрава кольорова палітра підроблених щіток. Оригінал LUNA 2 має м’яку гаму півтонів, які, мабуть, складно відтворити. Основна, увігнута, кнопка в підробці не має чітких форм і практично не помітна оку. Якщо придивитися, то фейкова щітка менша за розміром: як в ширину, так і в висоту.

Тактильна характеристика: по відчуттях, із закритими очима, можна визначити, що підроблена щітка має більш грубі та товсті силіконові ворсинки. Оригінальну LUNA 2 можна порівняти з оксамитовим покриттям, а найменші ворсинки торкаються шкіри практично непомітно, дуже делікатно. У зв’язку з цим, при використанні фейку щітка погано ковзає по вологій шкірі, ні про який комфорт і легкість мови немає.

Функціональна характеристика: підроблена щітка створює вібрацію на кшталт дзвінку в телефоні, коли все обличчя буквально «ходить ходуном». Природно, відтворити трансдермальні ультразвукові пульсації оригінальної LUNA 2 не зміг ніхто. Чи варто говорити про Тім і омолоджуючий масаж з пульсацією на більш низькій частоті, який пропонує оригінал? Звичайно, немає, фейки про таке і не чули!

Ключова відмінність оригіналу і фейку б’юті-гаджета LUNA 2: ефект! Точніше його відсутність. Фейк служить звичайною щіткою для вмивання, з грубими щетинками невідомого походження, що не тільки шкодять природі, але, швидше за все, й вашому здоров’ю. Чого можна очікувати від підробленого девайса – механічного очищення, вібрація несе безглуздий і хаотичний характер.

Хочеться завершити пул порівнянь оригіналу з підробкою LUNA 2 крилатою фразою з пісні: «Думайте самі, вирішуйте самі, мати або не мати». Звичайно, що ні!

Важливо знати!

  • Всі оригінальні б’юті-гаджети оснащені ідентифікаційним магнітом із персональним номером, який реєструється на сайті.
  • Оригінальна продукція шведського бренду FOREO не продається через соціальні мережі! У інстаграм бренд має офіційну сторінку по Україні.
  • Справжні очищаючі щіточки мають два роки гарантійного обслуговування та 10-річну гарантію якості.
  • За красою стоять фінансові вкладення, так що давайте на чистоту – оригінальна FOREO LUNA 2 варта 169 євро й це доволі виправдано! Особливо з огляду на той факт, що в індустрії краси це все ще know how.
  • Як бонус, який турбує всіх відповідальних споживачів, щітка FOREO LUNA 2 не шкодить навколишньому середовищу та має економну витрату енергії: одного заряду вистачає до 6 місяців.

Від себе особисто ще хочеться додати кілька важливих нюансів використання FOREO LUNA 2, які варто знати кожному. Я тестувала оригінальну щіточку з різними текстурами очищувальних засобів: гелі, муси, масла й креми – дуже підкуповує така універсальність! Найчастіше я поєдную умивання з банними процедурами: душ або ванна, водонепроникна щіточка FOREO LUNA 2 стала і тут мені відмінною помічницею. І для особливо недовірливих – цим б’юті-гаджетом можна сміливо користуватися кожен день. Про безпеку FOREO LUNA 2 експерти говорять постійно, наприклад, Марина Кульбаєва – лікарка-дерматовенеролог і Вікторія Клишки – лікарка-косметолог.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також

Читайте також