Каннський кінофестиваль–2021: кращі образи першого тижня

Найгучнішою подією минулого тижня стало, звичайно ж, грандіозне відкриття фестивалю в Каннах. На головному хіднику Франції зібралося безліч відомих особистостей, в числі яких оскароносні актори, кінорежисери, супермоделі, інфлюенсери. Після довгої розлуки (нагадаємо, зважаючи на епідеміологічну ситуацію через пандемію коронавируса в минулому році фестиваль не відбувся) зірки були раді продемонструвати запаморочливі луки, за підготовку яких відповідали цілі команди дизайнерів, візажистів і стилістів з волосся.

Треба зізнатися, цього року знаменитості і їхні вірні помічники постаралися на славу: ми відчули суцільне естетичне задоволення, розглядаючи наряди на червоному хіднику з офіційного відкриття і всіх наступних днів. Чудові, ретельно продумані образи, приголомшливі сукні, гламурні комбінезони та дуже дорогі прикраси (деякі – за ціною квартир) – такими нам запам’ятаються Канни 2021, точніше, ще тільки перший тиждень.

І поки ми не перейшли до огляду найкрасивіших нарядів, хочеться відзначити кілька цікавих образів. Так, до списку найбільш пам’ятних суконь не тільки Каннського кінофестивалю 2021, але і в історію червоних доріжок, впевнені, увійде американська топ-модель Белла Хадід. На відкритті вона зачарувала всіх своєю появою в архівному вінтажному платті від Jean Paul Gaultier (кутюрний наряд у 2002 році представляла на подіумі супермодель Наомі Кемпбелл), а для другого аутфіта вибрала ефектне чорне плаття-футляр з нової осінньо-зимової колекції Schiaparelli. Родзинкою наряду став виріз, що відкриває груди, і масивне кольє у вигляді позолочених бронхів.

Інша чарівна гостя – супермодель Кендіс Свейнпол, відома як один з «ангелів» компанії Victoria’s Secret, постала перед гостями фестивалю в двох кардинально різних образах від бренду Etro. Її вибір припав на гламурний комбінезон, розшитий рожевим золотом, і лаконічну білу вечірню сукню в підлогу без рукавів з відкритою спиною.

Бездоганним смаком також відзначилася модель і експерша леді Франції Карла Бруні-Саркозі. 53-річна знаменитість зробила ставку на елегантне сріблясте плаття приталеного силуету від Celine, і не прогадала! Без уваги Карла точно не залишилася.

Модна німецька блогерка Леоні Ханне вразила гостей і глядачів не тільки своїм ефектним багатошаровим платтям фісташкового відтінку з кількома ярусами пишних рюшів, але і сукнею-метелик з голографічної тканини, що переливається, від ліванського модельєра Тоні Уорда.

Окремої похвали заслуговує стильний наряд видатного режисера сучасного афроамериканського кіно Спайка Лі, який очолює цього року журі фестивалю. На церемонії відкриття Спайк з’явився в яскравому костюмі трендового кольору фуксії від Louis Vuitton, який доповнив окулярами в тон і контрастним чорним капелюхом.

А тепер пропонуємо зануритися в атмосферу розкоші і гламуру – представляємо вашій увазі кращі образи зірок з червоного хідника Каннського кінофестивалю 2021.

Белла Хадід в Jean Paul Gaultier / Schiaparelli

Джессіка Честейн в Dior

Еліза Сенауі в Alberta Ferretti

Кендіс Свейнпол в Etro

Маріон Котійяр в Chanel

Катерина Грехем в Etro

Спайк Лі в Louis Vuitton

ЕмДжей Родрігес в Etro

Ізабель Гулар в Etro

Джоді Фостер в Givenchy

Леоні Ханна в Nicole + Felicia / Tony Ward

Естер Експосіто в Etro

Карла Бруні-Саркозі в Celine

Lorena Rae в Elie Saab

читайте також

Хеллен Міррен в Dolce&Gabbana

Фріда Аасен в Elie Saab

Меггі Джилленхол в Celine / Versace

Енді Макдауелл в Helen Mirren

Діана Крюгер в Giorgio Armani

Лу Дуайон в Gucci

Тейлор Хілл в Etro

Дііпа Хосла в Tony Ward / Milla

Соко в Gucci

Ебігейл Бреслін в Dolce&Gabbana

Кімберлі Гарнер в Rami Kadi

Джоді Тернер-Сміт в Gucci

Каміла Коельо в Nicolas Jebran

Ноель Беррі в Dessange Paris

Маева Кук в Ziad Nakad

Аня Рубік в Saint Laurent

Махлага Джабері в Eman Alajlan

Фатіма Алмомен в Tony Ward

Нідхі Суніл в Maison Rabih Kayrouz

Підписуйтесь на наш Viber і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також