Каньє Вест випустив новий альбом Donda

Каньє Вест заінтригував увесь світ виходом своєї нової платівки. Репер анонсував вихід альбому Donda 25 травня 2020 року, а влітку 2021 провів декілька презентацій, на яких розкривав подробиці нових музичних композицій. У четвер, 26 серпня, на стадіоні в Чикаго Каньє Вест організував справжнє шоу, на яке запросив свою колишню дружину Кім Кардаш’ян у весільному вбранні. Така презентація просто не могла залишити байдужими прихильників репера. І ось учора, 29 серпня, Каньє Вест випустив альбом Donda і представив його на всіх стрімінгових платформах. Це перший альбом артиста після Jesus Is King, створеного у 2019 під впливом госпел-музики.

Нова платівка репера присвячена його покійній мамі Донді Вест. Вона впродовж тривалого часу була менеджером Каньє і, за його словами, найкраще розуміла його творчість.

Альбом Donda містить 27 пісень, а загальна тривалість усіх треків — майже дві години. Це найбільша за тривалістю робота в дискографії Каньє Веста.

Майже кожну пісню в новому альбомі Donda записано в тандемі з кимось із найпопулярніших виконавців у світі. Відтак Каньє Вест зробив колаборації з Jay-Z, The Weeknd, Playboi Carti, Swizz Beatz, Fivio Foreign тощо. Також у новому альбомі представлено композиції, записані за участі Аріани Гранде, Тревіса Скотта, Кріса Брауна, Меріліна Менсона.

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші відео-матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також