Кіноновинки: топ-6 серіалів листопада

Ми знаємо, що ви будете робити на цих вихідних!

Серед головних релізів місяця довгоочікуваний четвертий сезон «Корони», «Вчителька» з Кейт Мара і перша велика роль Кейлі Куоко після закінчення «Теорії великого вибуху» в серіалі «Стюардеса».

«Паранормальне»

Серіал заснований на книгах єгипетського письменника Ахмеда Халеда Тауфіка, який першим почав писати хоррори арабською мовою. У центрі сюжету цинічний професор Рефаат Ісмаїл з особливим почуттям гумору, чиї наукові переконання раптово ставляться під сумнів. Головний герой досліджує надприродне, намагаючись врятувати від цих явищ своїх близьких. Професору належить розгадати безліч загадок, щоб уберегти рідних.

Прем’єра: 5 листопада.

«Вчителька»

«Вчителька» – новий міні-серіал від каналу FX з Кейт Мара і Ніком Робінсоном у головних ролях в жанрі психологічного трилера/драми. За сюжетом вчителька заводить роман з одним із учнів-старшокласників, зраджуючи при цьому свого хлопця. Вона забороняє коханому будь-кому розповідати про їхні стосунки, адже всім зрозуміло, що ні до чого хорошого це не призведе. Але рано чи пізно все таємне стає явним.

Прем’єра: 10 листопада.

«Корона», 4 сезон

Четвертий сезон серіалу «Корона» оповідає про події вісімдесятих років, які були вельми насиченими для всіх членів королівської сім’ї. У серіях з’являться два нових важливих персонажі – прем’єр-міністр Маргарет Тетчер, яку зіграла Джилліан Андерсон, і юна принцеса Діана у виконанні Емми Коррін. На екранах ми знову побачимо і колишній акторський склад в особі Олівії Колман, Хелени Бонем Картер і Джоша О’Коннора.

Прем’єра: 15 листопада.

«Темні матерії», 2 сезон

Уже зовсім скоро на малі екрани вийде продовження історії «Темні матерії», знятої за мотивами серії книг Філіпа Пулмана. Пригоди юної дівчинки Ліри Белаква в чарівному світі з відьмами, циганами і жерцями зібрали позитивні відгуки в першому сезоні. Другий обіцяє бути не менш захоплюючим і цікавим, тому дивитися варто.

Прем’єра: 16 листопада.

«Чорний нарцис»

«Чорний нарцис» – це екранізація однойменного роману Румер Годден про групу черниць, які хочуть відкрити монастир в Гімалаях. У процесі його заснування жінки зіткнуться з безліччю проблем і перевірок ізоляцією, іншою культурою і привабливими чоловіками.

Прем’єра: 23 листопада.

«Стюардеса»

Стюардеса виконує рейс до Бангкока, а прилетівши, залишається на ніч з симпатичним пасажиром. Прокинувшись вранці, бортпровідниця не може згадати, що відбувалося вночі, а поруч у ліжку виявляє труп випадкового коханця. Головна героїня, ніби нічого не трапилося, вирушає на роботу, проте агенти ФБР не мають наміру так просто відпустити її. У новому серіалі зірка «Теорії великого вибуху» Кейлі Куоко пробує себе в головній ролі. Що з цього вийшло, побачимо в кінці місяця.

Прем’єра: 26 листопада.

Підписуйтеся на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також