Леді Гага про зйомки фільму «Дім Gucci», свою героїню та психологічні проблеми

Для обкладинки британського Vogue Леді Гага постала в ефектному та яскравому образі. Едвард Еннінфул, головний редактор видання, стилізував зйомку за допомогою вбрання італійського бренду Schiaparelli, а фото зробив легендарний Стівен Мейзел, з яким зірка завжди мріяла працювати. Синє волосся, бузкові тіні на повіках і коралово-червона помада на губах у поєднанні з чорною сукнею з «крилами» із металізованої тафти – суцільний вибух.

А ось італійський Vogue відштовхнувся від протилежного ефекту, зробивши ставку на ніжність та пастельні відтінки. Співачка і актриса позує для обкладинки у пудровому вбранні Valentino, а завдяки стилістиці та кольоровій гамі, в якій створене фото, складається відчуття, що воно було зроблене у 60-х.

Легенда попкультури також поділилася з британським виданням інформацією про зйомки довгоочікуваного фільму «Дім Gucci» і розповіла, як вона вживалася у роль ревнивої Патриції Реджані, колишньої дружини Мауріціо Гуччі та світської левиці, яка у 1998 році була засуджена за організацію замовного вбивства свого чоловіка.

Фото: @vogueitalia

Про італійський акцент

«Пройшло три роки з того часу, як я почала працювати над цим фільмом, і я буду повністю чесною і прозорою: я жила, як вона [Реджані] півтора роки. І дев’ять місяців я розмовляла з акцентом. Навіть за кадром. Я ніколи не кривлялася. Вона завжди залишалася зі мною».

«Я почала з певного діалекту з Віньоли, потім я почала працювати з мовою вищого класу, яка була б доречнішою у таких місцях, як Мілан і Флоренція. У фільмі ви почуєте, що мій акцент трохи відрізняється залежно від того, з ким я говорю».

«Будучи білявкою, я не могла говорити з італійським акцентом. Мені негайно довелося пофарбувати волосся, і я почала жити в такому образі».

Фото: Vogue

Про свою героїню та вживання у роль

«Я почала фотографувати. У мене немає доказів того, що Патриція була фотографом, але в якості вправи і пошуку її інтересів у житті я подумала, що зніматиму, тому я скрізь брала з собою фотоапарат. Я відчула, що Патриція любить гарні речі. Якщо щось було негарним, я видаляла це з поля зору».

 «Я була зачарована мандрівкою цієї жінки».

«Це був досвід усього мого життя, коли я знімалася у цьому фільмі, бо щохвилини кожного дня я думала про своїх предків в Італії та про те, що вони мали робити, аби у мене було найкраще життя. Я хотіла, щоб вони пишалися, тому я вирішила зробити спектакль про справжню жінку, а не про ідею поганої жінки».

«Я не хочу славити того, хто скоїв вбивство. Але я дійсно хочу віддати шану жінкам упродовж усієї історії, які стали експертами з виживання. Я сподіваюся, що жінки дивитимуться цей фільм і примусять себе двічі подумати про те, що люди завдають болю людям. І це небезпечно. Що відбувається з людиною, яку штовхають через край?»

Фото: Vogue

Про психологічні труднощі під час зйомок

«У якийсь момент до кінця зйомок у мене виникли деякі психологічні труднощі. Я була або у своєму готельному номері, живучи та розмовляючи, як Реджані, або на знімальному майданчику, живучи та розмовляючи, як вона. Я пам’ятаю, як одного разу я вирушила прогулятися Італією. До цього я не гуляла близько двох місяців і запанікувала. Тоді я думала, що продовжую перебувати на зйомках фільму».

«Ви зрештою звучите і виглядаєте як ваші герої, так, але це не імітація, це становлення. Це мій власний шлях художника, з яким я досі рахуюся. Я просто не знаю іншого шляху».

«Я дуже ціную те, що публіка обожнює мене вже майже два десятиліття. Чи я співаю, граю чи ходжу червоною килимовою доріжкою – мені подобається змушувати публіку посміхатися».

Фото: Vogue

Про альбом Chromatica та тяжкий період у житті

«Я не думаю, що колись у моєму житті було більше болю, ніж я зазнавала, записуючи цей альбом. Мені дуже важко слухати його. Мені дуже важко співати ці пісні, але не тому, що вони не дивовижні, не прекрасні. А тому, що вони прийшли з чорної діри в моєму серці».

«Я більше не хотіла бути собою. У мене більше не було можливості розуміти, на що я здатна як людина. Я не відчувала, що чогось варта. Але я все одно це зробила. Щоразу, коли я зараз переживаю важкі часи, я завжди говорю зі сміхом: «Так, це складно. Але набагато важче, коли ти хочеш убити себе щодня». Тому я зобов’язуюся завжди бути тією людиною, яка говорить про психічне здоров’я, доброту, співчуття і визнання. Я щиро вірю, що Всесвіт зробив це частиною моєї історії, щоб я була готова поговорити про це зі світом».

«Хто б не слухав мене: я люблю тебе, і якщо тобі буде боляче, обіцяю, тобі стане краще».

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші відео-матеріали від Beauty HUB!

читайте також

Читайте також