Love is everywhere: нові колекції косметики, присвячені Дню всіх закоханих

Колекція The Heart’s Desire Collection від Pat McGrath Labs

Нова колекція декоративної косметики від однієї з найвпливовіших візажисток світу Пет Макграт має назву The Heart’s Desire Collection. До неї ввійшли тіні для повік, матова помада в двох нюдових відтінках, а також хайлайтер. Помади з тисненням у вигляді візерунків терміново потрібні в колекцію! За допомогою нових продуктів надихаємося романтикою напередодні 14 лютого і готуємося створювати найпривабливіші і найчарівніші образи.

Колекція New Berry Pop Collection від Natasha Denona

В новій колекції New Berry Pop Collection від Natasha Denona представлена палетка для макіяжу обличчя, олівець для губ і помада. Останні – у новому журавлиному відтінку Berry Pop. Палетка ж включає в себе три продукти: основу для макіяжу, кремові рум’яна і хайлайтер. Відтінки дуже соковиті і нарядні – ідеальне рішення для макіяжу на 14 лютого, якщо ви любите насичені кольори.

Колекція Lost in Love від Colourpop

Справжній бум сердець влаштували Colourpop завдяки своїй новій колекції до Дня всіх закоханих Lost in Love. У лінійці представлені блиски, металеві тіні, рум’яна у вигляді сердець, палетка тіней, спаркли та спонж. Бренд більший акцент зробив у своїх продуктах на різних відтінках рожевого, а також на сяйливих текстурах. Наш однозначний фаворит – рум’яна-сердечки, які хочеться носити з собою всюди.

Колекція Love you a-lottie від Lottie London

Іще більше сердець! Бренд Lottie London до 14 лютого представив колекцію Love you a-lottie, в яку увійшли хайлайтер, рум’яна, а також помада і блиск для губ в насиченому рожевому відтінку, які збираються у рожеве серце. Ну хіба не краса? Цей дует також може служити іграшкою для рук, приносячи користь не лише губам, але й розуму.

Колекція Betty Boop x Glamlite Collection

До Дня Святого Валентина косметичний бренд Glamlite випустив колекцію, натхненну мальованим мультяшним персонажем Бетті Буп, що був особливо популярним у 30-ті роки. Бетті Буп відрізнялася неприкритою сексуальністю, що приваблювало глядачів. У новій лінійці з Бетті представлені палетка тіней, дзеркало, туш, олівець для губ, помада, накладні вії, рум’яна та косметичка – все у червоно-рожевій кольоровій гамі, прикрашене серцями і зображеннями Бетті.

читайте також
Читайте також