Манікюр із сухоцвітами: чарівний дизайн, який варто спробувати

Ми обожнюємо красиві й оригінальні тренди манікюру, і цього разу хочемо розповісти про незвичний і водночас дивовижний нігтьовий дизайн із сухоцвітами. Так, ви все вірно зрозуміли: йдеться про маленькі сухі пресовані квіточки, інкапсульовані в прозорий гель-лак. Засушені квіти на нігтях виглядають ошатно, яскраво і, безперечно, привертають увагу.

Протягом багатьох років сухі квіти використовувалися для декору приміщень, а зараз дуже популярні в нейл-індустрії. Однак ідея розміщувати сухоцвіти на нігтях не нова – достатньо ввести в Pinterest або Instagram хештег #pressedflowersnails або #botanicalnails​​, щоб переконатися в цьому. 

Про зазначену тенденцію також гучно говорили влітку 2021 року, коли Блейк Лайвлі з’явилася з таким манікюром на прем’єрі фільму «Вільний хлопець», а згодом поділилася світлиною своїх нігтів із сухоцвітами в Instagram, щоб можна було роздивитися дизайн зблизька.

Звісно ж, не лише знаменитості є прихильницями цього чарівного nail-тренду, а й багато модниць по всьому світу. З приходом весни квітковий манікюр набирає популярності, тож цього сезону і ви можете спробувати дещо нове.

Манікюр із сухоцвітами – нейл-арт поза сезонами

Сухоцвіти – популярний варіант нейл-декору, що підкорив серця багатьох дівчат. Ці квіти дуже легкі й ніжні, без проблем наносяться на натуральні та штучні нігті.

Основне застосування сухоцвітів у манікюрі – акриловий або гелевий акваріум. Прозорий гель із сухоцвітами виглядає витончено і красиво, чудово підходить як для повсякденного дизайну, так і для особливих випадків. 

Instagram @manicuree.ua

Можна також прикрашати сухими квітами молочне, нюдове, червоне або інше яскраве покриття. За бажанням додаються інші елементи декору: стрази, фольга або глітер. А також можна комбінувати різні кольори й стилі, адже поєднання тиснених сухоцвітів з різноманітними дизайнами дозволяє створити свій неповторний nail art.

Не потрібно багато часу й терпіння для роботи із сухоцвітом, проте результат не залишить жодну дівчину байдужою до цього ніжного манікюру. До того ж це дизайн не лише для весни, але і для літа. Він також чудово підходить для осені і зими, коли хочеться додати своєму образу романтичного й чарівного відтінку.

Що таке сухоцвіт для манікюру, і яким він буває

Instagram @maniproshop.pl

Сухоцвіт для манікюру вирощується, засушується та фарбується за спеціальною технологією, призначеною для нігтьового дизайну. Ці маленькі сухі квіточки безпечні для нанесення на лак для нігтів, гель, акрил тощо. Висушуються в УФ-лампі звичайним способом. Можна використовувати в салонах краси і в домашніх умовах.

Сухі квіти бувають різних кольорів та різновидів. У нейл-індустрії переважно застосовуються парасольки, бутончики, гілочки та дрібнопелюсткові сухоцвіти. Як правило, вони зберігаються в спеціальному пластиковому контейнері, продаються окремо або наборами. Кольори квітів можуть повторюватися, а розміри трохи відрізняються.

Нижче ми зібрали ідеї манікюру з сухоцвітами на різну довжину та форму нігтів.

Сухоцвіти на короткі нігті

Instagram @knel.nails

Instagram @nails_mariana_humeniuk

Instagram @nail_shimanskaya

Instagram @pirogova.neilmaster

Instagram @katalinadoesnails

Сухоцвіти на довгі нігті 

Instagram @imarninails

Instagram @valentina_babenko_nails

Instagram @femmeduart

Instagram @femmeduart

Instagram @imarninails

Instagram @clarahnails

Instagram @heymichellelee

Instagram @ivankatamakanails

Instagram @dmutrieva.nails

Instagram @imarninails

Альтернатива сухоцвітам на нігтях

Якщо у вас раптом не виявилося під рукою спеціально засушених квітів для манікюру, можна спробувати відтворити квітковий дизайн вручну або використати наклейки для нігтів у вигляді сухоцвітів. Ось декілька надихаючих ідей.

Instagram @thedailynailofficial

Instagram @_i.b.beauty_

Instagram @thedailynailofficial

Instagram @imarninails

Instagram @_i.b.beauty_

Instagram @clarahnails

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також