«Міс Україна Всесвіт — 2021»: хто здобув головну корону країни

Разом із конкурсами «Міс Світу», «Міс Інтернешнл» і «Міс Земля» конкурс «Міс Всесвіт» входить до «Великої четвірки конкурсів краси», тому щорічно привертає до себе увагу цілого світу. Минулих вихідних у Києві обирали, хто представлятиме Україну на одному з найпрестижніших подіумів.

Кілька десятків українок змагалися за престижний титул, демонструючи свою бездоганну зовнішність, кмітливість і таланти. Після виходу fashion-дефіле журі відібрало сім конкурсанток і провело інтелектуальний конкурс, на якому кожна з дівчат мала проявити свою ерудованість.

До складу журі увійшло дев’ять українських знаменитостей. Серед них олімпійські чемпіони Дар’я Білодід та Жан Беленюк, fashion-директорка компанії Domino Анастасія Шухніна, телеведуча Іванна Онуфрійчук, психолог, засновник Онлайн Інституту Практичної Психології Ярослав Самойлов та інші. Очолювала журі Національного комітету «Міс Україна Всесвіт» Анна Філімонова.

«Світу потрібні жінки сильні, харизматичні, з потужними особистими брендами», — говорить Анна Філімонова, голова Національного комітету «Міс Україна Всесвіт».

Найкрасивішою дівчиною на конкурсі оголосили 27-річну Анну Неплях.

«Знаєте, чим я по-справжньому пишаюся? Нашим складом учасниць на «Міс Україна Всесвіт — 2021»! Дорослі, усвідомлені жінки, які самореалізувалися, які не плели інтриг та не грали в конкуренцію! Ми не шукали недоліків одна в одній, ми працювали кожна над своїм найкращим виходом. Ми підтримували одна одну, пишалися успіхами кожної і співпереживали поразки! Ми були однією великою командою, де girls support girls!» — ділиться переможниця конкурсу Анна Неплях.

Переможниця представить Україну на міжнародному конкурсі краси «Міс Всесвіт 2021», який відбудеться в Ізраїлі в грудні цього року. Дівчина, яка здобуде престижний титул, цілий рік працюватиме з громадськими та благодійними організаціями, братиме участь у доброчинних заходах та зборах коштів для різноманітних громадських проєктів.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також