Модний дебют: донька Мілли Йовович стала обличчям модного бренду

Донька режисера Пола Андерсона та акторки, співачки і моделі Мілли Йовович має всі шанси стати новою суперзіркою fashion-світу. Схоже, дівчині генетично передалися таланти креативних батьків. Уже в 9 років вона красувалася на обкладинці журналу Vogue Bambini, а також брала участь у зйомках таких фотографів, як Карл Лагерфельд, Мікаель Янссон та Пітер Ліндберг. Крім того, Евер встигла зіграти ролі в декількох фільмах.

Кілька днів тому Евер Андерсон підписала контракт із брендом італійської дизайнерки Міуччі Пради Miu Miu і стала обличчям марки. Дівчина взяла участь у новорічній рекламній кампанії під назвою Miu Miu Nuit. На фото юна дівчина красується в костюмі-двійці з укороченим жакетом і білій футболці, у розшитій лелітками сукні в кращих традиціях диско, а також у костюмі з деніму з декорованими джинсами. Разом із донькою Мілли Йовович на знімальному майданчику працювали такі зірки, як Сіера Браво й Кікі Лейн.

Фото: @miumiu

Варто зазначити, що Евер Андерсон уже давно прихильна до бренду Miu Miu. Вона брала участь у показі марки в межах Паризького тижня моди й неодноразово вибирала вбрання авторства Міуччі Пради для червоних доріжок.

Фото: @miumiu

«Зірок цієї рекламної кампанії, яку зняли Мерт Алас і Маркус Пігготт, зафільмовано в класичних «нічних місцях»: у коктейльному барі, у вестибюлі готелю та біля освітленого входу в закритий клуб. Ці знімки сповнені спогадів про свято, яке щойно завершилося, і передчуття майбутнього — власне одяг із вишивкою і прикрасами слугує нагадуванням про вечірки», — розповідають у Miu Miu.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також

Читайте також