Новий Місяць і повний Місяць у березні 2021 року: коли чекати і що планувати

Коли настане новий Місяць у березні 2021

Новий Місяць у березні 2021 року зійде 13 числа о 13:24. У цей час настане перший місячний день, і нічне небесне світило перебуватиме в знаку Риби. Як відомо, новий Місяць не дуже сприятливо впливає на людей. Тож у цей день варто відкоригувати свої плани відповідно до планів астролога.

Що рекомендується робити в день нового Місяця у березні 2021 року

  • День нового Місяця – хороший час для того, аби залишитись наодинці з собою і детально продумати (також бажано візуалізувати) усі свої бажання. Важливо в цей час скласти план дій.
  • Сам день нового Місяця не підходить для нових починань та запуску нових проєктів, однак відразу після цієї фази два тижні буде дуже сприятливий період для активної діяльності у всіх сферах.
  • Висхідний Місяць подарує прилив енергії і бажання отримати все одразу, а ще бойовий настрій. Тож варто озброїтися новими планами та ідеями напередодні найбільш продуктивного періоду в місяці.

Що не рекомендується робити в день нового Місяця у березні 2021 року

  • День, коли має зійти новий Місяць, не найкращий для того, щоб влаштовувати грандіозні старти проєктів та втілювати в життя свої плани. Почекайте буквально один день, щоб уникнути негараздів та нещасливих збігів обставин.
  • Оскільки молодик фізіологічно впливає на наші біологічні ритми, організм на початку місяця може бути більш вразливим. У цей день не варто перевантажувати себе фізичною працею, а в спортзалі краще не пробувати нові вправи або брати додаткову вагу на тренуваннях. Також краще відмовитися від екзотичних, нових для вас страв, оскільки вони можуть спровокувати погане самопочуття.

Коли настане повний Місяць у березні 2021 року

Повний Місяць у березні 2021 року прогнозується на 28 число о 22:19 у 15 місячний день. У цей час нічне світило перебуватиме в знаку зодіака Терези. День напередодні повні особливий, тож планувати його потрібно тільки після ознайомлення з порадами спеціалістів.

Що рекомендується робити в день повного Місяця у березні 2021 року

  • День повного Місяця зазвичай приносить з собою великі накопичення негативної енергетики, погані спогади і важкі емоції. В цей період все погане спливає назовні, отже, стає легше його усвідомити і викинути зі свого життя.
  • Астрологи радять провести повню за принципом «відпустити все, що мені не належить» і виділити час для того, щоб очистити свій матеріальний і психологічний простір.
  • У цей день можна сміливо починати генеральне прибирання в будинку і викидати всі непотрібні або пов’язані з поганими спогадами речі.
  • Варто також переглянути свої плани і листи бажань і викреслити все, що вам здається неактуальним.
  • Крім цього, ці дні сприятливі для розриву токсичних стосунків.
  • У день повного Місяця також корисно зайнятися медитацією, яка також допомагає моральному очищенню, здійснити детокс-програму, позбавивши своє тіло від непотрібних шлаків і токсинів. Якщо вам складно вписати до свого графіку такі процедури, то можна просто спробувати інтервальне голодування. Подібна чистка допоможе залишити все погане в старому місяці і почати новий етап у житті.

Що не рекомендується робити в день повного Місяця в березні 2021 року

Дуже важливо запам’ятати: повний Місяць завжди трохи загострює наші емоції, провокує більш різкі реакції і підігріває конфлікти. Тому в напередодні не варто приймати важливі рішення, проводити вирішальні дебати та переговори, особливо  призначати зустрічі, які можуть мати доленосний характер. Не рекомендується в день повного Місяця також з’ясовувати стосунки і ускладнювати їх із близькими. Під впливом повного Місяця люди часто необ’єктивно оцінюють певні ситуації або надають дуже великого значення дріб’язковим ситуаціям. Докопатися до істини не вийде, а от зіпсувати стосунки на рівному місці –  запросто.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також