Образ дня: Сара Джессіка Паркер на прем’єрі нового «Сексу в великому місті»

Напередодні увечері, 8 грудня, у нью-йоркському Музеї сучасного мистецтва відбулася довгоочікувана прем’єра продовження культового серіалу HBO «Секс у великому місті», що вийде під назвою «І просто так» (And Just Like That). На червоній доріжці зібралися всі актори проєкту, і, звичайно ж, вся увага присутніх дістался виконавицям головних ролей – Сарі Джессіки Паркер, Синтії Ніксон і Крістін Девіс.

Синтія та Крістін позували перед фотокамерами з екранними сім’ями. Виняток зробила Сара Джессіка Паркер: на прем’єрі сіквела вона з’явилася у супроводі чоловіка, режисера Меттью Бродеріка, та 19-річного сина Джеймса Уїлкі. Вони вкрай рідко з’являються разом, тому до їхнього виходу був прикутий ще більший інтерес публіки.

Фото: @sexandthecity_newyork. Автор: Dimitrios Kambouris, Getty Images

Батько з сином були одягнені у традиційні костюми, а ось 56-річна мати сімейства блищала у розкішному вбранні від знаменитого кутюр’є. І, треба визнати, мала в ноьому просто надзвичайний вигляд! Виконавиця ролі Кері Бредшоу обрала для виходу у світ нестандартну вечірню сукню сірого кольору, розшиту бісером, та довгу накидку в тон. Усі – від Oscar de la Renta.

Вбрання  також передбачало пишну спідницю з фатину рожевого кольору, що виступала з розрізу сукні. Актриса доповнила лук парою атласних рожевих туфель на шпильці зі своєї колекції SJP та блискучими прикрасами із сріблястими та рожевими каменями від Fred Leighton, Larkspur та Hawk.

Фото: @sexandthecity_newyork. Автор: Jamie McCarthy, Getty Images

Що стосується б’юті-образу Паркер, вона традиційно віддала перевагу нюдовому макіяжу з акцентом на очі, а як зачіску обрала високий гладкий пучок. Все це не відволікало уваги від вбрання актриси, на яке було зроблено основну ставку.

Прем’єра серіалу «І просто так» стартує вже сьогодні, 9 грудня, на каналі HBO Max.

Нагадаємо, нещодавно Сара Джесіка Паркер прикрасила обкладинку американського Vogue і дала журналу відверте інтерв’ю про продовження «Сексу в великому місті», дружбу й ейджизм.

Підписуйтесь на наш Viber і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також

Читайте також