Beauty HUB запрошує до співпраці експертів у тематиках краси і здоров’я

Якщо ви працюєте у сферах краси, здоров’я і стилю життя, маєте необхідну освіту, досвід роботи і задоволених клієнтів за плечима, ми будемо раді почати співпрацю на сторінках нашого онлайн-видання. Візажисти, перукарі, колористи, трихологи, nail-майстри, подологи, фахівці перманентного макіяжу, косметологи, лікарі естетичної медицини, психологи, гінекологи, гастроентерологи, нутріціологи, тренери і всі-всі, хто бажає ділитися своїми знаннями і досвідом з нашими читачами, запрошуємо познайомитися ближче.

Хто ми такі?

Beauty HUB — трендове онлайн-медіа про красу, здоров’я та стиль життя в нових реаліях сьогодення, лідер у медіа з beauty-тематики. Ми входимо в топ-10 найпопулярніших fashion- і beauty-видань в Україні.

  • 8 років на ринку
  • 150-200 тисяч користувачів на місяць
  • 75% – жінки, 25% – чоловіки

Що ми пропонуємо?

  • Стати автором або колумністом* нашого медіа.
  • Розказати цільовій аудиторії про себе і свої послуги.
  • Стати більш медійним, впізнаваним і популярним експертом.
  • Підкреслити свою унікальність і підігріти інтерес до себе потенційних клієнтів.
  • Розвинути особистий бренд.
  • В результаті отримати більше нових цільових клієнтів.

Ми пропонуємо скористатися найсучаснішими маркетинговими та цифровими технологіями, отримати спеціалізований та індивідуалізований стійкий канал звʼязку із своїми клієнтами і послідовниками на сторінках нашого видання.

*Хто такий колумніст? Це автор, який веде власну колонку у виданні.

«Я не вмію писати. Що робити?»

Не панікувати. Адже з вами буде працювати ціла команда спеціалістів своєї справи. Редактор допоможе підібрати актуальну і цікаву аудиторії тему та структурувати матеріал, підкаже, у якому напрямку рухатися і як краще викласти думку. Літературний редактор простежить, щоб жодна помилка не просочилася у фінальний варіант статті. Дизайнер створить стильний і промовистий візуальний ряд. А маркетингова команда забезпечить, щоб матеріал точно дістався тої аудиторії, на яку він розрахований.

Як почати співпрацю?

Пишіть нашому digital-менеджеру Яніні Оснач на пошту osnach.epp@gmail.com або телефонуйте/пишіть в месенджери за номером +380 63 992 22 52. Вона забезпечить комфортний супровід від вашого бажання до інформативної й ефективної експертної статті на сайті Beauty HUB.

P.S. Сайт Beauty HUB – лише частина мультимедійної платформи Beauty HUB, створеної спеціально для спеціалістів галузі краси і здоров’я. Запрошуємо дізнатися про неї більше за посиланням.

Читайте також