Оригінальні настільні календарі на 2022 рік

Якщо ви вже знайшли свій ідеальний планер на 2022 рік, настав час перейти до наступного пункту – вибрати календар-мотиватор з відривними або перекидними листами на весь наступний рік. Подобаються вам мотиваційні тексти, корисні лайфхаки, смішні фрази або дуже красиві ілюстрації, яких більше ніде не знайти – ми підібрали варіанти для всіх. А ще такі календарі стануть чудовим подарунком на зимові свята для рідних, друзів і колег.

«Твій особливий рік» від Tse Tobi

Мабуть, найпопулярніші настільні календарі у нашій країні випускає бренд креативної канцелярії для натхнення й мотивації Tse Tobi. Кожна сторінка – це нагадування про те, що щастя у дрібницях, про можливості, віру в себе та про те, що мрії здійснюються. А ще вони виконують не лише свої прямі функції календаря, а й блокнота-планера: на вільних сторінках можна розписувати завдання на день. Орієнтовна ціна 325 грн.

«Смачний календар» від Gifty

Онлайн-магазин подарунків із змістом Gifty пропонує смачно провести наступний рік. А допоможе в цьому настільний календар на 2022 рік з рецептами, корисними порадами й кулінарними лайфхаками, завдяки яким ви не завдаватиметеся питанням «що приготувати» щонайменше наступні 365 днів. Орієнтовна ціна 399 грн.

«Щасливий 2022 рік» від Orner

Любите читати пророкування у печиві та на чеках у супермаркеті? Український бренд подарунків Orner перейшов на новий рівень і випустив календар із пророкуваннями на весь майбутній рік! Усередині – 365 аркушів з яскравими ілюстраціями та фразами, які розкажуть, що підготував для вас наступний день. Він також містить жарти й нагадування про важливі речі, які мотивуватимуть та викликатимуть посмішку. Орієнтовна ціна 325 грн.

«Всесвітня мудрість» від Gifty

Настільний відривний календар «Всесвітня мудрість від Гуся» не такий простий, як може здатися на перший погляд. Він для тих, хто тримається якомога далі від нудотно-солодких цитат «великих людей» та «успішного успіху». Головний персонаж – Гусак, який, з властивою йому іронією та сарказмом, рубає правду-матку про нашу повсякденну реальність і змушує замислитися про багато речей. Орієнтовна ціна 490 грн.

Кулінарний календар від Євгена Клопотенка

Ще один календар-знахідка з рецептами – яскрава колаборація відомого українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка та бренду креативної канцелярії Tse Tobi. Називається він «Твій особливий кулінарний рік». Усередині – гарні ілюстрації, багато гарного настрою, мотивації та, звичайно ж, натхнення на нові кулінарні шедеври. Орієнтовна ціна 325 грн.

«Твій чарівний рік» від O.Lova

Відривний календар ручної роботи з авторськими ілюстраціями та порцією мотивації на щодень by O.Lova наповнений найнеобхіднішим – від національних і міжнародних свят до особливих дат, про які ви навіть не здогадувалися. Родзинка – місячний календар, який стане вашою новою улюбленою щоденною рубрикою. Представлений двома мовами – українською (ліловою) та російською (сірий). Орієнтовна ціна 395 грн.

Happy English Year Traveling від Gifty

Настільний перекидний календар на 2022 рік Happy English Year Traveling – ідеальний варіант для тих, хто любить подорожувати та хоче підтягнути свій рівень англійської. Має кілька головних фішок, які відрізняють календар від інших. По-перше, за рік із ним можна здорово прокачати свій словниковий запас на тему подорожей. А по-друге, він вічний. Календар не прив’язаний до року і днів тижня, його сторінки не потрібно відривати, а отже, він прослужить вам довгі роки. Орієнтовна ціна 399 грн.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також