Секрет стрункості: як Анна Богдан схудла на 16 кілограмів

Кілька місяців тому Анна Богдан завоювала серце холостяка Михайла Залівака, ставши фіналісткою найромантичнішого шоу країни й одночасно прикувавши до себе погляди всієї країни. Зараз Анна бере участь у зйомках багатьох проєктів і активно веде свій профіль в Instagram. Однак зірка стверджує, що не так давно в її житті був складний момент: вона важко переживала розлучення з першим чоловіком і через стрес набрала 16 кілограмів. «Пам’ятаю, коли я сильно погладшала, я ненавиділа фотографуватися. Мені не подобалося моє тіло, моє відображення у дзеркалі. Логічно, що фільмувати ці моменти мені не хотілося, — коментувала цей період Анна. — Але коли я схудла, повернулася впевненість у собі й любов до власного тіла».

Як Анні вдалося скинути 16 кілограмів? Завзятість і постійна праця. Жодної алхімії, тільки здорове харчування й чіткий план тренувань, яких вона дотримується на регулярній основі.

«Про те, як я схудла на 16 кілограмів за 6 місяців: ніякого солодкого, правильне харчування, спорт, здоровий сон і позитивний настрій», — написала Анна Богдан.

Дієта Анни Богдан

Прийнявши рішення позбутися зайвих кілограмів, 28-річна Анна Богдан найперше переглянула свій раціон. Вона не дотримувалася якогось особливого й новомодного типу харчування, як, наприклад, кето або веганська дієта Beyonce. Дівчина просто відмовилася від продуктів, які впливають на вагу й зовнішній вигляд загалом.

Анна Богдан виключила зі щоденного раціону:

  • солодощі, а також відмовилася від цукру в чаї та каві;
  • алкоголь, особливо пиво;
  • смажені й копчені продукти, особливо м’ясо;
  • фастфуд;
  • борошняні продукти;
  • консервації;
  • газовані напої.

Анна зізнається, не підходила до питання харчування надто категорично. Вона зрідка дозволяла собі заборонені продукти, але в невеликих кількостях.

«Дівчата, усе можна, головне — обережно. І моя порада — не знущайтеся над організмом, не виснажуйте себе всякими дивними дієтами й голодуванням! Користі це не принесе! Головне: любіть себе! Ніколи не підлаштовуватися під ідеали суспільства й моду! Будьте такою, як вам комфортно! Головне — будьте здорові», — написала Анна у своєму профілі в Instagram.

Тренування Анни Богдан

Анна Богдан запевняє, що головний секрет стрункості полягає в тому, щоб займатися своїм тілом комплексно. Під час схуднення вона підкріпила дієту спортивними тренуваннями, саме тому їй вдалося так швидко досягти чудового результату.

Анна відвідує спортзал 5 разів на тиждень. Вона віддає перевагу комплексним тренуванням. Крім того, дівчина регулярно робить LPG-масаж, який сприяє виведенню надлишків рідини з організму, покращує мікроциркуляцію крові, сприяє відновленню обмінних процесів і запобігає появі розтяжок після різких стрибків ваги.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також