Солодкі подарунки на День закоханих, яким будуть раді всі

День святого Валентина буквально створений для того, щоб побалувати себе і кохану людину чудовими десертами. Якщо ви в пошуку смачного подарунка для своїх других половинок або просто хочете підсолодити життя дорогій людині, у нас є для вас парочка цікавих ідей!

У нашому списку корисні солодощі без цукру і глютену, сироїдні десерти, тематичні мінінабори цукерок і печива, а також оригінальні великі святкові бокси солодощів, які допоможуть висловити ваші почуття без слів. Освідчуйтеся смачно!

YARO

Цього року бренд здорового харчування YARO випустив ексклюзивну святкову новинку напередодні Дня закоханих цукерку Marzipan heart, яка вражає своїм мигдальним смаком, апельсиновим ароматом і ніжною текстурою. У складі понад 60% мигдалю, а солодкий смак десерту надає апельсиновий фреш і сироп топінамбура. У наборі чотири цукерки у формі сердечок.

Ще один перевірений шанувальниками марки подарунок до Дня святого Валентина Sweet box в оновленій святковій упаковці, що містить 10 різноманітних смаків солодощів-бестселерів YARO. Це не тільки смачний сюрприз, але і можливість подарувати коханим людям здорову звичку, бо в солодощах бренду немає рафінованого цукру, білого борошна і консервантів.

andJOY

Лімітований набір солодких сердець LOVE box & JOY це естетика в кожному окремому десерті. У них немає цукру, борошна і лактози, проте є 8 різних смаків і 16 способів освідчитись дорогій людині. Всі десерти йдуть у подарунковій упаковці з оксамитовою стрічкою (так що вам навіть не потрібно буде думати про додаткове оформлення презенту), а святкова листівка стане ідеальним місцем для ваших особистих побажань. ⠀

Ще один спосіб висловити свої почуття мовою солодощів мініторт у формі серця, який об’єднує ніжний йогуртовий смак і кислинку цільної малини з м’якою основою з мигдалю і фінікової пасти. Ваша друга половинка точно оцінить!

Art Éclair

Класне рішення додати трохи солодощів до ваших почуттів, як завжди, пропонує королівство еклерів E’clair Little Artwork. Кожне заварне тістечко у виконанні цієї популярної столичної кондитерської ніщо інше, як маленький витвір мистецтва, який змусить серце битися швидше.

Вишукані, модні, яскраві ласощі, прикрашені красивими святковими ілюстраціями і тематичною символікою Дня закоханих, не залишать байдужим нікого. Як і смаки начинок: шоколадний, карамельний, фісташка, лісові ягоди. Однозначно must-eat!

Caramel

Цей тортик до Дня святого Валентина від київської кондитерської Caramel може стати тим самим ідеальним подарунком для особливого моменту. Усередині милого десерту захована кулька з шоколадної глазурі, в якій можна залишити як любовну записку з посланням, так і, наприклад, каблучку (чоловікам на замітку!). Сам торт має два варіанти начинки: йогуртову з ванільного бісквіта, ягідного прошарку і ніжного мусу на основі натурального йогурту, сиру і ягід; або класичний смак шварцвальдського вишневого торта соковиті шоколадні коржі в поєднанні з вершково-сметанним мусом і вишнею.

Альтернативою торту у формі серця стануть невеликі святкові набори з мигдальним печивом, вкритим королівської глазур’ю і прикрашеним тематичними символами і написами. Така «валентинка» скаже багато за вас.

Spell

Український бренд бельгійського шоколаду Spell пропонує відчути любов на смак за допомогою своєї особливої ​​колекції до Дня всіх закоханих під назвою Feel the love. До неї увійшли вишневі цукерки-сердечка, шоколадне печиво у формі серця і темний шоколад в тандемі з ягідною карамеллю, калетами з рожевого шоколаду «Рубі», сублімованою полуницею, вишнею і малиною.

Ще одним способом нагадати про свої ніжні почуття стане подарунковий набір «Закоханість», у складі якого печиво-сердечко в бельгійському шоколаді, солона карамель з ваніллю і коробочка шоколадних мініцукерок зі смаком вишні та бананом-дорблю.

The Rawlands

Солодощі на 14 лютого без цукру, глютену і лактози? Легко, якщо це десерти The Rawlands. Перша raw/vegan кондитерська України також знає, чим порадувати коханих у найромантичніше свято року. Цього року бренд створив натуральний шоколад у декількох різновидах: серця і плитки.

Чудові набори десертів-сердець з молочного та чорного шоколаду з начинками з малини і мигдалю, прикрашені ягодами, квіточками віоли і кокосовими слайсами, представлено в кількості двох і чотирьох штук. На будь-який смак і гаманець, щоб кожен зміг зробити солодкий подарунок важливій для себе людині. До свята також можна замовити великий торт у вигляді кришталевого серця.

The Joy

Ми вже з’ясували, що один з найніжніших способів розповісти про свої почуття коханій людині подарувати набір неймовірно смачних і красивих десертів. Серця-валентинки зі смачного бельгійського шоколаду від The ​​Joy створено спеціально для того, аби сказати все без слів. В одному наборі зібрано найпопулярніші начинки: сублімована  малина, полуниця й обсмажений фундук.

Ще один безпрограшний варіант подарунка на 14 лютого для дорогих серцю людей полуниця в молочному шоколаді зі спеціальної серії Valentine’s Day. Будьте впевнені, таку вишукану коробочку захоче отримати абсолютно будь-хто! Набір прикрашено крихтою сублімованої малини і харчовими блискітками, аби ваше свято стало ще яскравіше, а подарунок точно запам’ятався надовго.

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також