TamerlanAlena х Andi Vax представили пісню про незламну Україну

Пісня «Моя Україна» здатна зміцнити бойовий дух кожного українця та всіх захисників, які цілодобово боронять нашу землю. «Ми вистоїмо, адже у нас немає страху», – співають TamerlanAlena та закликають вірити у близьку перемогу.

«Ця пісня ллється з наших сердець, з душі. Вона про любов – але вже не до коханого, а до рідної Батьківщини. «Вставай, моя Україна, у мене одна єдина» – без зайвих слів… Зараз нам всім дуже складно та боляче, але важливо тримати стрій та незламну віру в перемогу. Ми пишаємося тим, що ми українці – найсильніша нація в усьому світі. Ми витримаємо та зовсім скоро відсвяткуємо перемогу. Залишилось ще трохи», коментує дует. 

У куплеті Тамерлана лунає вже легендарна фраза «русский военный корабль, иди на х.й», що стала справжнім символом боротьби українців з російськими окупантами. Над аранжуванням пісні працював відомий саунд-продюсер і аранжувальник Andi Wax.

 

Як і більшості родин України, Тамерлану і Альоні довелось роз‘їхатись заради безпеки. Співачка з сином знаходяться в безпеці в той час, як Тамерлан вступив до лав територіальної оборони і разом з ЗСУ захищає рідну землю зі зброєю в руках. Співак знаходиться в найгарячіших точках Київської області – разом з армією відбиває атаки окупантів і здійснює евакуацію населення. Окрім цього, Тамерлан організував гуманітарну допомогу у селі Білгородка та спільно з мережею супермаркетів Novus запустив допомогу у Києві.

Дивіться мотивуючий кліп TamerlanAlena на пісню «Моя Україна» та піднімайте бойовий дух прямо зараз!

Фото: прес-служба гурту

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також