Таємне весілля: Крістен Стюарт побралася зі своєю подругою

Американська акторка Крістен Стюарт, яка стала відомою на весь світ завдяки ролі Белли у фільмі «Сутінки», у 2016 році зробила публічний камінг-аут. Зірка оголосила, що в романтичних стосунках стать для неї — далеко не головна ознака.

Після публічного зізнання Крістен Стюарт не приховувала романи з дівчатами. Вона зустрічалася з дизайнеркою спецефектів Алішею Каргайл, потім частенько з’являлася на публіці зі співачкою і продюсером St. Vincent, яка працювала над саундтреком до режисерського дебюту Стюарт.

З 2019 року Крістен перебуває в романтичних стосунках із  сценаристкою Ділан Меєр. Ще два роки тому акторка зізнавалася, що хоче якнайшвидше освідчитися своїй коханій:

«Я не можу, хай йому грець, дочекатися! У мене є кілька ідей, як це зробити, і я знаю, що це вийде круто. Я хочу знімати фільми й завести дітей із цією дівчиною. Не можу повірити, що мені так пощастило. Я буквально намалювала її у своїх мріях, а виявилося, що вона існує», — зізналася Крістен Стюарт в одному з інтерв’ю.

Нещодавно папараці помітили дівчат в аеропорту Лос-Анджелеса з однаковими золотими обручками на безіменних пальцях. Виявилося, що пара таки узаконила свої стосунки.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також