Тон і захист від сонця: найкращі кушони для літнього макіяжу

Наступного разу, коли ви будете розмірковувати, яку тоналку взяти у відпустку, або ж просто захочете оновити свою літню косметичку, згадайте про кушон – найбільш зручний формат тонального засобу під час подорожей чи будь-коли «на ходу». Якщо ви досі не знайомі з модним продуктом корейського макіяжу, саме час це виправляти.

Простими словами, кушон – це тональний крем в компактній пудрениці, який наноситься спеціальною подушечкою-спонжем, змоченою рідким тональним флюїдом. Не секрет, що макіяж за допомогою кушонів має безліч переваг. У таких продуктів, як правило, легка повітряна текстура, що не обтяжує шкіру, і при цьому вони забезпечують хороше щільне покриття, яке приховує всі недосконалості шкіри.

Крім того, тональні кушони часто містять у складі SPF-фільтри, що дозволяє не лише швидко ocвіжити тoн, а й легко oнoвити сонцезaxиcт, нe зaбpуднюючи pук. Це незамінний зacіб для макіяжу в поїздці, офісі, нa пpoгулянці, пoбaчeнні чи після тренувань на свіжому повітрі.

Сьогодні на ринку представлено багато варіантів подібних косметичних продуктів. Ми вибрали топ-7 кушонів, які найкраще підійдуть для спекотного сезону.

Dior, Capture Dreamskin Fresh and Perfect Cushion Broad Spectrum SPF 50

Зволожувальна тональна основа-кушон від Dior абсолютно невагома на шкірі, але відмінно маскує будь-які почервоніння, пігментні плями, розширені пори та жирний блиск. Якщо вам необхідно вирівняти тон і текстуру шкіри, це чудовий варіант. Засіб чудово підходить для всіх типів шкіри, особливо сухої і тьмяної. Доступний у трьох відтінках, включаючи універсальний без тону. Об’єм 15 г, орієнтовна ціна 3 410 грн.

Dr.Hedison, Miracle Cushion SPF50 PA+++

Тональний кушон Dr.Hedison – це професійний багатофункціональний засіб з потужним захистом від сонця і SMART-пігмeнтaми, щo підлaштoвуютьcя під теплий кoльopoтип шкіри. Крім функцій макіяжу, він інтенсивно зволожує, тонізує, живить і активно дoглядaє зa шкіpoю завдяки екстрактам трав, пептидам і ніацинаміду. Кушон має нaпівмaтoвий сяйливий фініш, тому чудово підходить влacницям жиpнoї та кoмбінoвaнoї шкіpи. Об’єм 15 г, орієнтовна ціна 1 990 грн.

Pixi, Glow Tint Foundation Cushion

Pixi Glow Tint Foundation Cushion нині є одним із найкращих доступних кушонів-основ на ринку. Тональний засіб прекрасно освітлює і вирівнює колір обличчя, надає здоровий вигляд і природне сяйво. Він може стати вашим рятівником проти тьмяності й сухості шкіри, оскільки його формула насичена керамідами та гіалуроновою кислотою. У складі також є ніацинамід, що покращує текстуру і стан епідермісу. Об’єм 12 г, орієнтовна ціна 792 грн.

читайте також

Gucci, Cushion De Beauté

Прихильницям люксової косметики рекомендуємо звернути увагу на перший тональний кушон Gucci. У нього невагома кремова текстура, яка забезпечує бездоганне покриття з ефектом матовості й свіжості протягом усього дня. Містить SPF 22, зволожувальні інгредієнти, а також компоненти, які допомагають захистити шкіру від забруднень й інших шкідливих зовнішніх впливів. Об’єм 14 мл, орієнтовна ціна 2 100 грн.

Missha, Magic Cushion Cover Lasting SPF50+/PA+++

Якщо ви шукаєте бюджетний кушон з класними властивостями і не за всі гроші світу, спробуйте Magic Cushion від корейського бренду Missha. Завдяки УФ-фільтрам, він надійно захищає шкіру від сонця, залишаючи легкий і натуральний фініш. Ніацинамід у складі вирівнює тон та регулює виділення шкірного сала, аденозин бореться зі зморшками, а екстракти календули й евкаліпта мають протизапальні, зволожувальні та регенеруючі властивості. Must have для жирної та схильної до акне шкіри. Об’єм 15 г, орієнтовна ціна 385 грн.

La Mer, The Luminous Lifting Cushion Foundation Broad Spectrum SPF 20

Тональний ліфтинг-кушон з ефектом природного сяйва La Mer – справжня розкіш у стильному футлярі. Продукт забезпечує миттєве зволоження та бездоганне мерехтливе покриття, а також відновлює шкіру, дарує їй свіжість, гладкість і пружність. Він також містить SPF 20 для захисту обличчя від ультрафіолетових променів. Це чудовий легкий варіант для власників сухої, тьмяної або нормальної шкіри. Об’єм 24 г, орієнтовна ціна 7 000 грн.

Wakemake, Water Velvet Cover Cushion SPF50PA+++ 

Ще один корейський кушон у нашому списку, який поєднує сонцезахисні, тональні та доглядові властивості. Його легка формула збагачена ніацинамідом, екстрактом фіалки та кедровою олією, які дарують обличчю свіжий і здоровий вигляд, а змішані фільтри у складі допомагають захистити шкіру від шкідливих сонячних променів. У засобу чудова стійкість і не обтяжуюче щільне покриття, яке створює природний напівматовий фініш. Об’єм 15 г, орієнтовна ціна 825 грн.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB

читайте також

Читайте також