Топ-10 кращих вібраторів-кроликів на думку секс-експертів

Той, хто цікавиться секс-іграшками (або будь-хто, хто дивився «Секс і місто»), ймовірно, чув про легендарні вібратори-кролики. З’явившись на ринку, вони змінили правила гри: більше не потрібно вибирати між двома окремими девайсами для зовнішнього і внутрішнього задоволення, якщо хочеться всього й одразу. Вібратор-кролик робить усе це одночасно, тому така іграшка має бути в арсеналі будь-якої себе дами, яка себе поважає.

Діє він просто: почавши зі стимуляції кліторальної області, задоволення можна перенести на внутрішню частину піхви і точку G. Це дозволить отримати неймовірне збудження, перш ніж довести вас до піка задоволення знову і знову.

Що таке вібратор-кролик

Вібратор Rabbit – це іграшка, що має анатомічну форму й оснащена двома «вушками», тобто відростками для стимуляції, що і робить її схожою на тварину, якій вона зобов’язана своєю назвою. Виробники таких сексуальних гаджетів швидко зрозуміли схожість, а тому поспішили назвати свої інтимні іграшки саме так, що забезпечило їм впізнаваність і популярність. Що характерно, ці девайси підходять не тільки для жінок, але і для чоловіків, оскільки простата теж потребує стимуляції.

Які бувають

«Кролики» бувають різних розмірів і видів: з підігрівом, з однаковими за довжиною вушками, рогатори з додатковими вусиками і пухирцями, аби стимуляція клітора і точки G була незабутньою. Невеликі моделі зручно брати з собою і віддаватися насолоді де завгодно, в той час як габаритні краще використовувати тільки вдома.

Сучасні вібратори-кролики дуже відрізняються від тих, що були в 1990-х і початку 2000-х років. Сьогодні це цілий окремий світ інтимних іграшок, які містять усе, що потрібно для максимального жіночого задоволення. Вони гнучкі, акумуляторні (не потребують батарейок) і мають ідеальну анатомічну форму для якісної стимуляції піхви і зовнішніх ерогенних зон.

Як і більшість секс-іграшок, вібратори у вигляді кроликів переважно водонепроникні, тому з ними можна грати у ванній, душі і навіть у басейні. Як правило, вони виготовлені з безпечного високоякісного медичного силікону, який імітує людську шкіру – неймовірно приємний і шовковисто-гладкий на дотик, що забезпечує чуттєву стимуляцію як усередині, так і зовні.

Як користуватися вібратором-кроликом

1. Аби ковзання було більш плавним і використання іграшки не затьмарювали неприємні відчуття, завжди використовуйте лубрикант. Це забезпечить комфорт під час прелюдій і підвищить чутливість. Для силіконових виробів рекомендуються лубриканти на водній основі.

2. Вводіть іграшку в піхву дуже плавно і ніколи не починайте її застосування з найінтенсивнішого режиму вібрації. Нарощуйте швидкість фрикцій поступово, підлаштовуючи рівень інтенсивності під себе.

3. Перш ніж купити вібратор-кролик, варто ознайомитись з правилами його використання. Основне з них – це очищення іграшки. Мийте свого «кролика» після кожного використання.

читайте також

Кращі вібратори-кролики на думку секс-експертів

Щоб вибрати топ-10 кращих вібраторів-кроликів на ринку, ми вивчили рейтинги та огляди експертів із секс-іграшок, які вони рекомендують і використовують самі. І ось як виглядає наша десятка.

Zalo, Rosalie Rabbit Vibrator Royal Blue

Ультрасучасний блакитний вібратор-кролик від Zalo із серії «Версаль» – не просто потужний девайс з вісьмома режимами вібрації та двома абсолютно тихими моторчиками, а повноцінний твір мистецтва. Він прикрашений витонченим ланцюжком з 24-каратного золота і позолоченим наконечником ручної роботи, виконаними кращими ювелірними майстрами з Франції. Бонус – ним можна керувати за допомогою телефону.

Lelo, Ina Wave Luxury Rechargeable Rabbit Vibrator

Популярні секс-іграшки Lelo поєднують у собі справжню шведську якість і функціональність. Компанія створює люксові інтим-девайси, які дорого виглядають і чудово підходять як подарунок коханій людині або близькому другу. Ina Wave – красивий, оргазмичний і «ввічливий» вібратор-кролик, який однозначно вартий своїх грошей.

Lovehoney, Frisky 10 Function Silicone Rabbit Vibrator

Так, він реально існує. Супермилий вагінально-кліторальний вібратор у вигляді кролика від Lovehoney одночасно потужний і доступний за ціною (близько $30). Випускається в двох ніжних пастельних відтінках – рожевому та бузковому, передбачає десять різних режимів і швидкостей вібрації, які максимізують подвійне задоволення від зовнішньої та внутрішньої стимуляції.

Svakom, Adonis Rabbit Vibrator

Вібратор-кролик для одночасної стимуляції точки G і клітора Adonis від Svakom дозволить випробувати неймовірно сильні оргазми. Він поєднує в собі функцію підігрівання головки, інтелектуальний режим вібрації і 48 годин безперервної роботи (ось це витривалість!), аби надати вам небувалу насолоду. Завдяки нагріванню до 38°C з ним ви зможете насолоджуватися гарячим сексом навіть у холодну зиму.

Jack Rabbit, Heated Thrusting G-spot Rabbit Vibrator

Цей скромний на перший погляд вібратор-кролик має безліч секретних переваг. По-перше, він оснащений функцією нагрівання, дозволяючи відчути заспокійливе і збудливу тепло. По-друге, дизайн секс-іграшки має виражену рухому головку для реалістичної стимуляції. По-третє, в ньому сім режимів вібрації кліторального відростка і три швидкості руху головки вібратора. Ну і, нарешті, він водонепроникний і зовсім безшумний.

Greedy Girl, Fifty Shades of Grey Rabbit Vibrator

Незалежно від того, чи є ви прихильницею кінотрилогії «50 відтінків сірого» і найеротичнішого роману-бестселера Еріки Джеймс або просто орієнтуєтеся на високоякісний вібратор-кролик, ця модель в елегантному чорному кольорі від Greedy Girl не підведе. Сім різних вібраційних програм і три рівні інтенсивності подарують вам потужний розряд чуттєвого кліторально-вагінального тремтіння.

Fun Factory, Amorino Rechargeable Rabbit Vibrator

Багато секс-експертів рекомендують німецький бренд Fun Factory через його високоякісний силікон (стандарти для силікону в Німеччині набагато вищі, ніж у Штатах) і, що дивно, добре продумані внутрішні механізми. Секрет мінікролика Amorino заховано серед його 12 рівнів вібрації і можливості стимуляції не тільки точки G і клітора, але також статевих губ і промежини (спеціальна силіконова стрічка передає віброімпульси обом зонам, створюючи більш об’ємні відчуття). Навіщо зупинятися тільки на двох варіантах задоволення, коли можна отримати все?

Lelo, Soraya Vibrator

Soraya, бувши одним з найстильніших вібраторів подвійної дії, підійде тим жінкам, яким і цілого світу мало. Але ви полюбите цю секс-іграшку не тільки за чудовий зовнішній вигляд: девайс має в запасі нескінченний вибір насолод, упакованих в елегантну і спокусливу оболонку. Його плавні лінії приховують індивідуальні моторчики для кожної окремої точки, і рухливий стимулятор, який легко налаштовується, аби втопити вас у найпрекрасніших відчуттях.

Svakom, Vicky Vibrating Prostate Massager Anal Plug and G-Spot Vibrator

Звичайно, ми не забули про чоловіків! Масажер простати Svakom Vicky – універсальний подвійний силіконовий вібратор-кролик для пар, який може використовуватися під час статевого акту обома партнерами, а також жінками для стимуляції точки G або як анальна іграшка. Пристрій має сім програмних режимів і п’ять швидкісних рівнів, загалом 35 різних налаштувань.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також