Топ-9 адвент-календарів на грудень 2019

Традиція радувати себе напередодні Нового року – одна з найсвітліших і по-дитячому радісних б’юті-подій, яка ще раз нагадує нам, що щастя таїться в дрібницях і увазі. Косметичні адвент-календарі все частіше можна знайти на українському б’юті-ринку, нехай не в такій кількості, як закордоном, але крок за кроком ми створимо свою культуру грудневих веселощів. Вести відлік до початку свят і нового етапу в житті все так само весело, як і в юнацтві, плюс, як можна не радіти щоденним б’юті-подарункам. На жаль, в Україні представлений обмежений асортимент косметичних календарів, але є і хороша новина – їх легко можна замовити на сайті або привезти з різдвяної відпустки. Адже ніколи не пізно побалувати себе!

Пропонуємо цьогоріч звернути увагу на марки професійної косметики, такі як Dr. Barbara Sturm і Elemis, а також не забути про французький бренд бюджетної косметики Yves Rocher. Якщо ви адепт веганських б’юті-продуктів, вас неодмінно порадує календар від The Lush. Ароматерапія чекає вас у першому віконці адвент-календаря марки Decléor, а справжня розкіш ховається в «будиночку» La Mer. Редакція Beauty HUB, як і рік тому, розповідає про найчарівніші адвент-календарі, які хочеться дарувати близьким, радісно розпаковувати і очікувати новорічного дива!

M.A.C, Starring You Advent Calendar

Адвент-календар, наповнений декоративною косметикою – ще одна мрія будь-якої дівчини. M.A.C вирішили не мудрувати і представили картонний будиночок у формі зірки, однозначно натякаючи, що в середині ховаються бестселери марки. Серед двадцяти чотирьох подарунків можна знайти матові помади Velvet Teddy і Lady Danger, праймери і фіксатори для макіяжу Prep + Prime Fix +, а також накладні вії. Орієнтовна ціна 3750 грн.

L’Occitane,  Advent Calendar

Цього року французький бренд L’Occitane назвав свій святковий адвент-календар «Калейдоскоп чарівних снів», до якого увійшли двадцять чотири б’юті-подарунка для обличчя і тіла. За магічні ілюстрації відповідала художниця Сінпін Пань, яка також спроєктувала картонний будиночок у форматі головоломки. У кожній пронумерованій шухлядці лежить міні-подарунок, від пінки «Божественний іммортель», що очищає, до крему для рук «Роза». Орієнтовна ціна 2999 грн.

La Mer, The Twelve Days Of Glowing Renewal Advent Calendar

Справжню розкіш формул і текстур ось вже не одне десятиліття демонструє косметика La Mer, добре відома не тільки своєю ефективністю, але і дорожнечею. Виходячи з усього вищесказаного, стає зрозуміло, чому адвент-календар марка скоротила до щасливих дванадцяти днів. Б’юті-подарунки націлені відновити і обновити клітини шкіри обличчя. Цікаво, що в картонному будиночку ховається і недавня новинка бренду – повнорозмірний блиск для губ The Lip Volumizer. Орієнтовна ціна 10625 грн.

Kiehl’s, Limited Edition Advent Calendar

Американський бренд Kiehl’s поділив свій новий Limited Edition Advent Calendar на чотири декади, в кожній з яких ховаються віконця з подарунками. Головний герой календаря – фірмовий скелет марки, який одягнений в різдвяний светр і шарф, а в руці тримає мішки з подарунками. Приємно, що в адвент-календарі можна знайти і повнорозмірні бестселери, наприклад, крем для очей Avocado Eye Cream в об`ємі 14 мл. Орієнтовна ціна 2250 грн.

Dr. Barbara Sturm, Advent Calendar

Доктор естетичної медицини з Німеччини Барбара Штурм вже давно стала улюбленицею голлівудських зірок, а її іменна косметика – світовим бестселером. У своєму адвент-календарі Штурм пропонує оптимальний догляд за шкірою обличчя в святковий час: два повнорозмірних продукти і двадцять дві мініатюри. Починаємо з очищення та закінчуємо бальзамом для губ. Ціна кусається, але, за словами Барбари, повний об`єм представлених б’юті-засобів обійшовся б у три рази дорожче. Орієнтовна ціна 12375 грн.

The Lush, Advent Calendar

Британська марка косметики ручної роботи The Lush пронумеровала кожен свій адвент-календар, показуючи шанувальникам, що вони унікальні в своєму роді. Картонний будиночок більше нагадує ящик зі щільними висувними поличками, в яких протягом усього року можна зберігати двадцять чотири засоби для тіла, душа і ванни. Принадність адвент-календаря від The Lush в тому, що практично вся косметика представлена в повному розмірі. Орієнтовна ціна 5100 грн.

Elemis, 25 Days Of Beauty Advent Calendar

«25 днів краси» ` так називається новий адвент-календар від Elemis, поданий у формі червоної піраміди. У новорічний набір увійшли як бестселери, так і новинки цього року: культовий повнорозмірний крем для обличчя Pro-Collagen Marine Cream, а також серія Peptide4. Звичайно, не обійшлося без олії для тіла Frangipani Monoi Body Oil 50 мл і маски для обличчя Superfood Vital Veggie Mask 15 мл. Орієнтовна ціна 4300 грн.

Yves Rocher, Beauty Advent Calendar

Французький бренд Yves Rocher подбав про те, щоб цього року Beauty Advent Calendar не тільки приніс двадцять чотири подарунка, але і служив кейсом для зберігання косметичних засобів і аксесуарів. Але і у випадку утилізації проблем не виникне, адже марка використовує еко-матеріали, без шкоди для природи. У картонному будиночку ви знайдете як косметику для догляду: гелі для душу і мицелярная вода, так і декларативну: олівець-тіні для очей і рідку помаду для губ. Орієнтовна ціна 1700 грн.

Decléor, Christmas Advent Calendar

Ідеальним з точки зору бюджету та косметичної наповненості можна вважати адвент-календар від Decléor, який містить в собі вісім повнорозмірних засобів. Картонний будиночок являє собою книжку, в ній встановлено пронумеровані комірки із подарунками. Кольорове рішення Christmas Advent Calendar теж вельми зрозуміло ` жовтий фірмовий відтінок марки, що асоціюється з ароматерапією, оліями і теплом. Найбільше порадує крем для обличчя Hydra Floral Everfresh Light Cream в об’ємі 30 мл і крем для очей Green Mandarin Eye Cream – 15 мл. Орієнтовна ціна 2970 грн.

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
    Читайте також