У Dior вийшов новий бальзам для обличчя і тіла Cica Recover Balm

Новинка відрізняється миттєво розслаблювальним і освіжальним ефектом, знімає і заспокоює роздратування шкіри, усуває відчуття дискомфорту. Всього за 72 години шкіра виглядає оновленою, завдяки регенерувальному комплексу Cica Recover Balm з екстрактом ромашки і центелли азіатської. Формула бальзаму має близький до шкіри pH, складається на 91% з інгредієнтів натурального походження, не містить синтетичних ароматизаторів і підходить для всіх типів шкіри, навіть найбільш чутливої.

Основні діючі речовини новинки:

  • ромашковий віск (пом’якшує і зволожує, запобігає втраті вологи, заспокоює й усуває відчуття дискомфорту для сухої або подразненої шкіри);
  • центелла азіатська (заспокоює і відновлює шкіру);
  • гіалуронова кислота (інтенсивно зволожує);
  • олія ши (живить шкіру).

Щільна кремова текстура бальзаму Dior Cica Recover Balm, проникаючи в шкіру, перетворюється на легку емульсію, не залишаючи після себе жирної плівки. Експерти бренду рекомендують щодня наносити засіб на обличчя, шию і всі сухі або чутливі ділянки тіла.

Dior Cica Recover Face and Body Balm 2020 вже надійшов у продаж на американському ринку, очікуємо в Україні. Об’єм 75 мл, орієнтовна ціна $85.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також