Весільні сукні українських дизайнерів, в які ви закохаєтесь

2020-й порушив плани закоханих по всьому світу – багатьом довелося перенести весілля через пандемію, а комусь і зовсім відкласти урочистість до кращих часів. Здається, цього року ситуація налагоджується і новий весільний сезон нарешті стартував. На допомогу нинішнім і майбутнім нареченим Beauty HUB запустив великий спецпроєкт «Весільний переполох», де ми ділимося найактуальнішими трендами року, порадами експертів і, звичайно ж, крутими знахідками. 

Одна з них – компанія Ariamo. Їх сукні завоювали популярність і любов у більш ніж 50 країнах світу завдяки ексклюзивним дизайнерським рішенням, винятковій техніці виконання, вишуканим тканинам і ручній вишивці. Сьогодні компанія входить до світової п’ятірки кращих українських виробників весільного вбрання, посідаючи рівні позиції з відомими європейськими модними домами і дозволяючи дівчатам вибирати продукт міжнародної якості на території України.

Бренд Ariamo включає три весільні лінії – Fashion, Promo і Light. Всі вони концептуально різні, зі своєю унікальною стилістикою і різноплановими колекціями, які щорічно оновлюються згідно з останніми тенденціями моди.

«Наше ім’я уособлює і прославляє любов до кожної нареченої. Ми точно знаємо, що кожна дівчина знайде свою щасливу сукню в одній із колекцій Ariamo».

Про сукні цього українського бренду мріють наречені по всьому світу. Розповідаємо про новинки та наші фаворити.

Passion

У лінії Ariamo Fashion нещодавно була представлена нова колекція 2022 року під назвою Passion. «Ця колекція присвячена циклічності часу і соціальним контрастам, – розповідає креативна директорка бренду Анна Гридасова. – А кожне вбрання – це маленька втеча в епоху Франції часів Людовика XIV».

Ці весільні образи дають нареченим можливість відчути всю пишноту королівських свят і буржуазного шику, а також трохи помандрувати у часі й вирушити туди, де розкіш природним чином переплітається з природою, де горять свічки, лунають вірші та грає музика, де в лабіринтах садів вдень грають у хованки, а вночі зізнаються в коханні, туди, де можна змінювати декорації, сценарії, вбрання, де можна бути різною, залишаючись собою. 

Вбрання колекції дуже різноманітне – тут вам і весільні сукні в стилі бохо, і пишні моделі з декількома шарами фатину, і навіть комбінезон міні, який підійде як другий спосіб на весілля або як основний, якщо надягти його зі знімним верхом і спідницею. Як оригінальні елементи дизайну використовуються рукава-ліхтарики і воріт під горло, а роль декору виконують паєтки, пір’я і ремені на талії.

Eternal Love

У лінії Ariamo Light особливу увагу привертає колекція Eternal Love, що в перекладі означає «вічна любов». Вбрання, представлене в ній, немов ода любові лаконічності й мінімалізму, які прийшли на зміну епосі зайвої пишності і королівського шику. У колекції переважають нескладні силуети, сукні до підлоги (є кілька варіантів довжини міді) і традиційна біла палітра. Більшість виробів виконано з атласу і блискучою люрексової тканини, завдяки чому образи виглядають більш нарядно і гламурно. Також є моделі, прикрашені елементами з сітки і фатину. Родзинкою колекції є стильні весільні комбінезони та сукні-жакети, які зараз у топі серед трендів весільної моди.

Кожна сукня Ariamo уособлює підхід компанії до створення ексклюзивного весільного образу. Свіжі силуети, висока якість тканин, сучасні мереживні фактури та комфортні вироби для самовираження – головні складові весільного вбрання в колекціях бренду, де кожна наречена знайде щось виняткове, створене спеціально для її випадку.

«Наша робота – передбачити кожен ваш рух, погляд у дзеркало, дотик до тканини. І скроїти сукню так, щоб у день вашого весілля ви відчували себе вільною, щасливою та невимовно прекрасною. В наших весільних сукнях немає жорстких корсетів. Тому що наша наречена вільно дихає і сміється, танцює і обіймає. Вона прикрашає собою цей день, а не чекає його завершення, аби скоріше скинути з себе «святковий одяг». Вона на повну проживає кожну щасливу мить. Тому що їй легко та зручно. Тому що в Ariamo подбали про це», – кажуть представники бренду.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також