Як фарбувати яйця на Великдень у 2021 році: красиві ідеї з Instagram

Традицію фарбування яєць до Великодня люблять і діти, і дорослі. Не відмовляйте собі в цьому захопливому сімейному занятті, навіть якщо карантин вкотре порушив плани і традиційний похід до церкви не відбудеться.

Існує безліч варіантів, як красиво і цікаво пофарбувати яйця на Великдень від використання натуральних барвників до ручного розпису фарбами, яка перетворить ваші святкові крашанки на справжній витвір мистецтва. Показуємо, як пофарбувати крашанки цього року.

Мінімалізм

Лаконічність і простота завжди вітаються, тому з фарбуванням яєць в мінімалістичному стилі ви точно не прогадаєте. Нехай це буде щось легке і ненав’язливе, наприклад, невеликі геометричні акценти, мазки фарбою, пір’ячко птахів або акуратний квітковий візерунок на однотонному тлі.

Мордочки й емоції

Якщо ви не хочете особливо морочитися над розписом яєць, досить просто домалювати їм очі, рот, рум’яні щічки й інші риси обличчя. Нехай ваші великодні яйця будуть «живими», кумедними і емоційними. В цьому випадку їх навіть не обов’язково фарбувати в будь-який колір.

Пастельна ніжність

Весна завжди асоціюється з чимось ніжним. Тому пастельні відтінки те, що може відмінно спрацювати в фарбуванні яєць на Великдень. Можете залишити їх однотонними або додати милий горошок, смужки або ж створити за допомогою бризок фарби актуальний ефект шкаралупи перепелиних яєць.

Яскраві мотиви

Яєчна шкаралупа відмінне полотно для прояву творчої фантазії. Виберіть для розпису барвисті кольори, зробіть ставку на космічний, градієнтний або райдужний дизайн, прикріпіть яйцям пишні вії, зробіть імпровізовані зачіски й аксесуари «на голову» з підручних матеріалів (папір, стрічки, бісер тощо). А якщо хочете по-справжньому здивувати гостей, намалюйте фрагмент картини улюбленого художника.

Мармур, золото і фольга

Додайте стильну родзинку різнобарвним яйцям за допомогою модного ефекту мармуру, натуральних каменів або позолоти. Задіюйте фольгу, дрібні блискітки, великий глітер і інший подібний декор кінцевим результатом буде партія гламурних яєць, які ви точно захочете показати гостям і передплатникам в Instagram.

Квітковий дизайн

Флористичні мотиви ніколи не втрачають актуальності, якщо справа стосується розпису великодніх яєць. Ніжні весняні квіти гіацинти, нарциси та первоцвіти стануть чудовою прикрасою одного з головних символів Великого Свята.

Рослинні візерунки

Листя, гілочки рослин і вся зелено-лісова тематика, мабуть, є однією з найпопулярніших елементів пасхального оформлення писанок. Комбінуйте рослинні візерунки з іншими актуальними малюнками і креативними рішеннями.

Великодня символіка

У виборі дизайну крашанок головним напрямом залишається традиційна великодня символіка. Ми говоримо про тематичні написи, орнаменти, паски, церковні мотиви, пасхального кролика (зайця), птахів, милих пухнастих курчат, пасхальне деревце з вербових гілок й інші невід’ємні атрибути цього світлого весняного свята.

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також