Як зрозуміти, що подобаєшся хлопцю – психологія стосунків

Як зрозуміти, що подобаєшся хлопцю, адже він виявляє знаки уваги, демонструє інтерес, проте характер його дій ще не зрозумілий. На самому початку знайомства дівчата шукають ознаки симпатії хлопця в кожній дрібниці. По суті про те, що ти щиро подобаєшся, розкажуть погляд, поведінка, жести і дотики, слова. Дізнайтеся, на що дійсно варто звернути увагу, які ознаки того, що ви чоловікові не байдужі.

Як зрозуміти, що ти йому подобаєшся: ТОП-5 поведінкових факторів

  • Намагається проводити з тобою більше часу

Йдеться про спілкування наживо, а не про листування в соціальних мережах або відеозв’язком. Спілкування на відстані може тривати роками, і це не є показником щирої симпатії. Хлопець має бути ініціатором очних зустрічей, і не тільки для інтиму.

  • Різноманітне спілкування

Щиро зацікавлений у тобі чоловік захоче побачити тебе в різних ситуаціях, тому запросить в кіно, ресторан, на виставку, вечірку до друзів або поїздку на вихідні за місто.

  • Відкритість стосунків

Хлопець, якому ти подобаєшся, буде з радістю знайомити тебе зі своїм оточенням і не стане уникати спільних фото для соцмереж.

  • Готовність матеріально проявляти знаки уваги

Психологи стверджують, що щиро зацікавлений у жінці чоловік буде готовий на неї витратитися. Йому в кайф тебе радувати раптовими сюрпризами, квітами, подарунками – великими й не дуже.

  • Менше розмов – більше справ

Його почуття до тебе потрібно оцінювати за вчинками. А саме про те, що він уже зробив, а не про те, про що планує зробити на словах. Жінки люблять вухами, але пусті балачки і байдужі фрази мають тебе насторожити.

Ознаки того, що ти небайдужа: жести, погляд і дотики

  • Сором’язливі погляди

Дивитися дівчині, яка сподобалася, прямо в очі безупинно хлопцям досить складно. Він може сором’язливо відводити погляд, зустрівшись очима, і знову на тебе дивитися, затримуючи погляд.

  • Несвідомо повторювані жести

Він повторює дії за тобою спонтанно, його плечі розправлені, а тіло повністю до тебе повернуто.

  • Тактильний контакт

Хлопець відчуває постійне бажання торкатися дівчини, яка сподобалася. Це може бути дотик до руки або навіть прагнення обійняти міцніше. Якщо він так робить тільки з тобою, а не лізе обніматися з усіма твоїми подружками, його симпатія до тебе йде від самого серця.

Як зрозуміти, що подобаєшся хлопцю: спілкування і компліменти

  • Буде в курсі твоїх інтересів

Хлопець, якому подобається дівчина, прагне спілкуватися з нею на будь-яку тему. Якщо тебе цікавлять насіння огірків або андронний колайдер, він знайде інформацію про те, як покращити якість ґрунту і чи можна подивитися на найбільшу експериментальну установку в світі наживо.

  • Активний у твоїх соцмережах і в особистому листуванні

Хлопець не просто лайкає твої фото, але й завантажує собі пісні з твого плейлиста, зберігає собі добірку твоїх улюблених фільмів. Увечері він обов’язково бажає тобі добраніч, а вранці гарного дня. Повідомлення супроводжуються милими смайликами, гіфками й тематичними листівками. Взагалі хлопець прагне поспілкуватися, навіть коли видалася вільна хвилинка на роботі, а не від нудьги, перебуваючи в пробці в громадському транспорті.

  • Компліменти

Зверни увагу, які компліменти він тобі каже. Дифірамби красі – не показник. Зацікавлений хлопець обов’язково оцінить твій розум, вміння спілкуватися, бездоганний смак в одязі, творчі здібності й багато іншого.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також