Зачіски з хвостом, які варто повторити в новому сезоні

Фільм «Барбі» повернув у моду високий хвіст, проте ця улюблена багатьма укладка пасує не всім. У нашій добірці ви знайдете зачіски з хвостом для різної довжини волосся і приводу. Від класичного ponytail до грайливого хвоста з кульками – обирайте варіант на свій смак.

Класичний кінський хвіст

Кінський хвіст – класика у світі повсякденних та вечірніх зачісок, яка ніколи не вийде з моди. Його можна робити на пишне чи навпаки ідеально гладке волосся, і в обох випадках укладка буде виглядати неперевершено. Надихайтеся прикладами на фото, аби створити власну інтерпретацію популярної зачіски.

Ретрохвіст у стилі Барбі

Фото: Instagram @margotrobbieofficial

Фільм Ґрети Ґервіг викликав неабиякий інтерес до естетики Барбі. Високі хвости знову на піку популярності в різних інтерпретаціях. Так, на світовій прем’єрі стрічки «Барбі» в Лос-Анджелесі виконавиця головної ролі Марґо Роббі відтворила вишуканий кінський хвіст у стилі 60-х. 

Фото: Instagram @brycescarlett

Перукарка знаменитості закрутила всю довжину її хвоста в легкі лялькові локони, а передні пасма-чубчик вклала в ефектний гострий локон та закріпила його навколо основи хвоста. Більше ретрозачісок у цьому матеріалі.

Високий хвіст із локонами

Неймовірно жіночна варіація ponytail, на яку надихає зірка кінострічки «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій» Рейчел Зеглер. Пружний та гладкий кінський хвіст із завитими локонами спереду ідеально підходить як святкова чи вечірня зачіска. Щоб повторити укладку, зав’яжіть попередньо підготовлене волосся у високий хвіст на маківці, залишивши пасма спереду – приблизно 5 сантиметрів від лінії росту «чубчика». Закрутіть їх в крупні локони від обличчя та доведіть зачіску до ідеалу, підкрутивши кінчик хвоста доверху.

Низький хвилястий хвіст

Якщо вам потрібна проста і водночас вишукана зачіска нашвидкоруч, оберіть низький хвостик, завитий у легкі локони (про накрутку можна подбати заздалегідь, зробивши звечора косички). Подібна укладка гармонійно виглядатиме на довгому волоссі, а також середньої довжини. Замість резинки основу хвоста можна красиво обвити пасмом волосся або тонкою косичкою.

Високий хвилястий хвіст

Якщо ви власниця густої довгої шевелюри, зробіть ставку на високий хвилястий хвіст. Така зачіска виглядає дуже ефектно не лише для особливого приводу, а й у повсякденному образі. Накрутіть волосся по всій довжині від маківки на легкі локони, після чого зберіть їх у високий пружний хвіст. Для довготривалого ефекту укладки скористайтеся лаком для волосся зі стійкою фіксацією.

читайте також

Об’ємний хвіст із бантом

Для більш романтичного і стильного образу підійде високий об’ємний хвіст зі стрічкою, зав’язаною у вигляді банта. Така зачіска чудово пасуватиме власницям пишного волосся середньої довжини. Передні пасма також можна накрутити на хвилясті локони – це завжди додає жіночності та грайливості образу. Цього сезону знову тренд на зачіски з аксесуарами, такими як стрічки, хустки й банти, тому беріть на замітку! 

Хвіст із косичками

Стильна зачіска з хвостом і французькими косами в трендах Pinterest уже декілька місяців, і з приходом весни й літа її популярність лише посилиться. Пишний «недбалий» хвіст додає розслабленості образу, а плетіння роблять укладку більш цікавою й оригінальною. Аби повторити ефект пляжних локонів, у нагоді стануть спеціальні сольові спреї, що полегшують процес такої укладки. Також можете скористатися порадами з нашої статті про те, як зробити локони без плойки й утюжків. 

Хвіст із кульками

І завершує нашу добірку стильна і грайлива зачіска, яку ви могли часто спостерігати на модних подіумах. Йдеться про модний хвіст із кульками або бульбашками. Цей варіант сподобається тим, хто любить небанальні прості укладки. А ще – це дуже практичний варіант зачіски на всі випадки життя, адже волосся добре фіксується і не падає в очі. Головне, надійно закріпити зачіску фіксуючим засобом. Ще одна перевага такої укладки – її можна зробити і на високому, і на низькому хвості.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також