5 парфумерних брендів, що випускають натуральні аромати

Найкультовіший

Торік  парфумерний бренд Le Couvent des Minimes повністю змінив свою початкову схему виготовлення духів і тепер використовує 98% інгредієнтів з натуральних компонентів, радуючи покупців 100% веганськими творіннями. Неможливо не закохатися в одеколон Aqua Majestae, що поєднує в собі вишуканість лимона і свіжість акації, а також занурює в спекотні дні літа.

Найзаспокійливіший

Нью-йоркський бренд Petite Histoire вважається новачком у світі парфумерії, проте вже з перших днів випускає парфуми не лише зі 100% натуральних інгредієнтів, а й виготовляє упаковки та флакони з екологічно чистих матеріалів, придатних для вторинного перероблення. Coup de courage –  це не просто парфум з григрісовою назвою (що в перекладі – щасливий амулет), але також і олія для догляду за шкірою, збагачена кокосовим горіхом. Продукт продається у мініформаті, а відповідно, його завжди можна взяти із собою.

Найсонячніший

Парфумерний бренд Panier des Sens проводить великі дослідження активних рослинних речовин, щоб отримувати божественні аромати та натуральний продукт. Колекція Orange Blossom, створена ексклюзивно у місті Грасі, збагачена дорогоцінною есенцією рослинної сировини. Щоб розбавити свої дні сонячним настроєм, достатньо кілька разів пшикнути парфумами Eau de Toilette à l’absolu de Fleur d’Oranger.

Найвправніший

Парфумерному бренду Ormaie вдалося створити 100% натуральні парфуми, які довго утримують свій аромат на вашій шкірі. Змодельовані майстрами на кожному етапі творчого процесу готовий запашний продукт розливають у флакончики, що нагадують справжні скульптури, проштамповані ім’ям творця бренду, — Baptiste Bouygues.

Найпотаємніший

Бренд Mizu створює мініформатні парфумерні витвори на 100% натуральні, вегетаріанські, екологічно чисті. Кожні парфуми — унісекс, а також експерти бренду більше покладаються на поняття добробуту, аніж на просте створення ароматів. Парфум Palo Santo, наприклад, містить змішаний аромат ветівера та ванілі, а створений на основі ефірної олії Palo Santo WIldcrafted. Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також