Прес-бранч з Тійною Медер і презентація освітлювальної лінійки Lumino-Derm від Meder

30 квітня на мальовничій терасі Marco Cafe в центрі столиці відбувся прес-бранч, де представники провідних медіа познайомилися ближче з брендом Meder, що спеціалізується на професійному догляді за шкірою. Його засновниця Тійна Медер прибула з США, щоб розповісти про інноваційні розробки та представити нову лінійку засобів для освітлення шкіри.

Цікаво, що Тійна Медер має естонсько-українське коріння. Вона вивчила українську мову спеціально до приїзду в Київ і провела всю презентацію солов’їною, що свідчить про її невпинну підтримку й щирий інтерес до української аудиторії.

Під час заходу Тійна Медер детально розповіла про нову освітлювальну лінійку для шкіри Lumino-Derm​ від бренду Meder, що складається з двох засобів – крему для обличчя і тканинної маски. Продукти безпечні для всіх типів шкіри, вони не спричиняють алергії та підходять навіть вагітним жінкам і під час годування груддю. Дія кожного засобу науково підтверджена, а в їхньому складі виключно ефективні й діючі компоненти, які не спричиняють чутливість шкіри і не роблять її більш вразливою перед ультрафіолетовим випромінюванням, більше того – працюють превентивно і не допускають появи нових пігментних плям, підвищуючи стійкість до ультрафіолетових променів.

На думку Тійни, існує порочне коло лікування пігментації: люди лікують першу пігментацію в клініках і салонах з жовтня, в лютому вони дуже задоволені результатом, щоб повернутися наступного жовтня з новою пігментацію – постзапальною, адже шкіра стала чутливою до ультрафіолету. Саме тому ключовими компонентами крему Lumino-Derm стали амінокислота цистеамін і транексамова кислота.

«В нашому організмі циркулює амінокислота цистеїн, що захищає його від іонізуючої радіації ультрафіолету. Цистеамін є похідною цистеїну і теж має функцію захисту. Це не цілковито сонцезахисний компонент, але ми можемо використовувати певні його властивості, а також надавати шкірі легкий золотистий відтінок, а не відбілювати її.

Транексамова кислота використовується в дерматології як антизапальний засіб для лікування постзапальної пігментації. Вона є безпечною для вагітних і у всі інші періоди життя, а також уповільнює запалення шкіри і попереджає утворення пігментації», – розповіла Тійна Медер.

Тож формула крему Lumino-Derm – це потужна комбінація цистеаміну, транексамової кислоти, пребіотиків і пробіотиків, органічного екстракту кореня солодки та інноваційного пептиду X50. Доставляється пептид X50 у шкіру за допомогою спеціальної системи, відомої як «косметичний дрон», він націлюється на знебарвлені або гіперпігментовані ділянки. Тійна зазначає, що достатньо використовувати засіб протягом 5-10 тижнів, щоб отримати універсально рівний тон шкіри, а перші помітні результати ми отримаємо вже за два тижні. 

«Вже за 4-5 тижнів пігментація зникає, але важливо продовжувати користуватися кремом протягом 8 тижнів, щоб стабілізувати результат», – підкреслює науковиця.

Тканинна маска Lumino-Derm також містить біотехнологічні й органічні компоненти. Натуральні пробіотики, отримані з молочних бактерій (тих самих, які ви знайдете в грецькому йогурті), зволожують шкіру та відновлюють здоровий мікробіом. Інноваційні пептиди усувають пігментацію та помітно освітлюють шкіру. Альфа-арбутин, отриманий з мучниці, і ресвератрол допомагають відновити природний тон шкіри, зробити її більш рівною та яскравою без відбілювання й ефекту ореолу.

Спеціальними гостями прес-бранчу стали головна редакторка журналу Marie Claire Ірина Татаренко та beauty-редакторка Ольга Нємцева, головна редакторка Світлана Кравченко та beauty-редакторки Олена Бабіцька і Марія Партевян з журналу Elle; beauty-редакторка Анастасія Леонова з Cosmopolitan; головна редакторка Людмила Гріцфельдт і директорка зі стратегічного партнерства Ольга Женевська з медіа Viva; шеф-редакторка онлайн-журналу Beauty HUB Анастасія Бузданова, піарниця Анна Гензіцька та команда бренду.

Темою заходу стало освітлення – як шкіри, так і думок, а також стану душі, адже у такі буремні часи важливо пам’ятати, що світло народжується навіть у темряві. Тож гру світла й тепла «підсвітив» партнер заходу – бренд магічних свічок Pur.

Нову лінійку засобів можна придбати на сайті бренду Meder або поцікавитись у вашого косметолога.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також