Адвент-календар Beauty HUB 2021: Matrix, Total Results Miracle Creator

Запорука красивої новорічної (і не тільки) укладки — здорові, міцні та зволожені локони з м’яким природним сяйвом. Для того, аби забезпечити такий ефект, використовуйте мультифункційні засоби, які мають у собі живильні, розгладжувальні та захисні компоненти.

Засіб, який миттєво покращить стан локонів, розробив американський бренд Matrix — один із найпопулярніших виробників засобів для волосся як серед професійних перукарів, так і серед аматорів.

Один флакон Total Results Miracle Creator фактично покриває всі потреби в догляді за волоссям. Засіб має 20 корисних властивостей для шкіри голови та волосся і стане надійним помічником як під час щоденної укладки, так і для створення святкового образу.

Перш за все, засіб забезпечує ефект незмивного кондиціонера: пом’якшує локони, робить їх більш слухняним та запобігає пошкодженню під час розчісування. Завдяки натуральним компонентам у складі, спрей також глибоко живить та зволожує волосся, вберігаючи їх від ламкості, тьмяного вигляду, сприяє розгладженню кутикули і зменшенню надмірної пористості локонів.

Мультифункційний засіб від Matrix виконує обов’язки термозахисного засобу — він сприяє захисту від пошкоджень внаслідок негативного впливу навколишнього середовища. Відповідно, його можна використовувати перед укладкою феном. Об’єм 190 мл, орієнтовна вартість 345 грн.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також