Аніта Луценко про нову книгу, великодні традиції та звички, що надихають (інтерв’ю)

Аніто, доброго дня. На початку березня ви представили кулінарну книгу «Сделаем это по-быстрому в співавторстві з Катериною Андрєєвою. Розкажіть, будь ласка, в чому її особливість і чому її варто купити кожній читачці Beauty HUB?

Лізо, привіт! Цю книгу ми створювали, як для себе. А ми дівчата активні, спортивні, працюємо і підтримуємо свою форму. Не хочемо витрачати багато часу на їжу, але хочемо харчуватися смачно. Книга точно сподобається дівчатам, які хочуть класно готувати, при цьому користуватися заготовками і заморозками. Готувати себе для того, щоб мінімально витрачати час на кухні.

Зараз модно випускати відразу й електронний варіант книги, для зручності. Підкажіть, будь ласка, чи можна буде знайти книгу «Сделаем это по-быстрому!» в інтернеті?

У зв’язку з активним піратством в Україні ми вирішили не створювати електронний варіант книги, а придумали щось краще. Кожен, хто не зможе придбати друковану версію, зможе купити відеоуроки.

Цього року пізній Великдень – 2 травня. Розкажіть, будь ласка, які у вашій родині традиції пов’язані з цим святом? Чи є фірмові рецепти пасок?

Традиційно в нашій родині Великдень – це час бабусі. Тому вся сім’я вирушає в гості, бабуся пече приголомшливі паски, які ми завжди із задоволенням їмо. Фірмовий рецепт пасок залишу в секреті

Весна – час творчого підйому. Розкажіть, будь ласка, про плани на цю весну. Чим порадуєте своїх шанувальників?

На цю весну великі плани. Ми нарешті запускаємо додаток WOWBODY. Це тренування, класне і зручне харчування, підтримка і мотивація. Звичайно ж, відеоуроки до книги «Сделаем это по-быстрому!». Ну і третій момент: я нарешті відкриваю свій YouTube-канал.

Зараз усі активно починають займатися спортом і дотримуватися правильного харчування, аби привести себе в форму. Розкажіть, будь ласка, про ваші марафони схуднення, які будуть актуальні в квітні й травні.

Аби створити будь-який марафон, мені потрібно натхнення. Я ніколи не повторююсь, і мені самій має бути дуже цікаво. Звичайно ж, нова інформація є, але я очікую, що це буде щось незвичне. Чи не в такому форматі, як це було зазвичай. Кінцевої форми поки немає, поки думаю над цим. Я в процесі створення марафону. Щойно він з’явиться, вся інформація буде на моїй сторінці в інстаграмі.

Ви закінчили багато курсів з дієтології і знаєте напевно, як правильно можна схуднути за максимально короткий термін. Розкажіть, будь ласка, кілька базових принципів, яких варто дотримуватися, аби досягти найкращого результату.

Найголовніше – це те, що міським жителям варто харчуватися 3-4 рази на день. Кожен прийом їжі має становити від 3500 до 5000 калорій. І не потрібно боятися калорій. Важливо менше пити солодких газованих напоїв. Один капучино на день – досить з головою. Намагатися більше рухатися, мінімум 6 000 кроків на день. Ну і, звичайно ж, робити своє меню різноманітним.  Не зациклюватися на одних і тих самих продуктах і весь час експериментувати і пробувати різне.

Поділіться, будь ласка, вашими корисними (весняними) звичками, які дозволяють залишатися в чудовій спортивній формі, а також допоможуть нашим читачам підготувати тіло до літа.

Думаю, що найкорисніша звичка – це 10-15 хвилин на день приділяти своєму тілу. І навіть якщо здається, що цих 10-15 хвилин немає, то хоча б налаштуватися на те, аби зробити 20 присідань. А якщо вже зробили 20 присідань, то натякаю: можна ще виконати два підходи і зробити вправи на прес.

Попри закриті кордони, куди ви плануєте (хотіли б) вирушити цієї весни на відпочинок? Чи є улюблені місця, які можна порекомендувати читачам Beauty HUB?

Найближчі пару днів я вирішила дуже різко і спонтанно, що знову вирушаю до Америки. Буду гуляти парками й заповідниками. І сподіваюся, що це буде дуже крута, чергова запальна подорож з великою кількістю прогулянок і вражень.

Аніто, розкажіть, будь ласка, як ви любите балувати себе? Що вам надає максимальне розслаблення і надихає на нові подвиги?

Лізо, це однозначно читання книг! Я намагаюся, щойно хтось щось рекомендує про виховання дітей або художню літературу, одразу ж купувати. Причому паперовий варіант, я терпіти не можу електронні книги. Читання – це однозначно те, що надихає на подорожі. Тому для мене, звичайно, всесвітній локдаун дається дуже важко, але викручуємося, як можемо.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також