Бальзами для губ: 5 засобів, які допоможуть пережити холод

Правильний зимовий догляд за шкірою губ позбавляє нас таких неприємностей, як лущення, сухість і тріщини. Але ж від краси губ залежить весь образ жінки! Напередодні зими редакція Beauty HUB обрала кращі бальзами-стіки для губ, один з яких вам точно припаде до душі.

Chado, Baume Magique

Якщо ви любите, щоб губи виглядали більш пухкими, повними і соковитими, бальзам Baume Magique стане вашим вірним другом. Після нанесення цього засобу ваші губи стануть більш гладкими і свіжими. Крім великого спектра корисних властивостей, у бальзама багатий склад. У нього входять натуральні воски, які дозволяють покриттю довго триматися, лецитин, який, як відомо, зволожує і живить шкіру, пігменти, які збагачують губи свіжістю, сонцезахисні фільтри SPF 15, а також олія ши, яка відновлює і живить губи. Бальзам можна наносити перед помадою як праймер для стійкості і рівномірного нанесення. Обсяг 3 мл. Вартість 1115грн.

KenzoKi, Balm For Lips To Kiss

Ніжність, гладкість і спокусливість – могутнє тріо розкішного бальзаму для губ від KenzoKi. Такий засіб має бути в косметичці у кожної дівчини, яка в будь-який момент зможе його дістати з сумочки і нанести на губи. Відчувши сухість шкіри або розтріскування, нанесіть бальзам на уста і подаруйте їм ніжний і ароматний дотик,  який залишає на губах солодкий серпанок, що переливається. Обсяг 15 мл. Орієнтовна ціна 590 грн.

Babor, Essential Care Lip Balm

Зволожити, наситити і пом’якшити шкіру губ допоможе поживний бальзам від Babor. Його основними властивостями є зволоження, харчування, відновлення і захист. Завдяки кокосовій олії, канделільському воску, бджолиному воску, оліям ши, насіння соняшнику, алое вера і вітаміну Е уста стануть м’якими, свіжими і отримають ефект «зацілованих губ». Бальзам можна використовувати як індивідуальний засіб, а можна і як праймер перед нанесенням помади. Обсяг 4 мл. Орієнтовна ціна 460 грн.

EOS, Moodstone Sweet Rose Quartz

Всіма улюблені бальзами для губ від бренду EOS не просто так завоювали жіночі серця, адже їх властивості просто чудові. Б’юті-засіб живить, зволожує і захищає губи від негативних факторів навколишнього середовища. Використовуючи бальзам на регулярній основі, ви помітите, як губи зміняться на краще, перестануть тріскатися і наситяться корисними речовинами. Бальзам можна використовувати самостійно і  як праймер. Обсяг 4 мл. Орієнтовна ціна 140 грн.

Kosasport, LipFuel Extra Strength

Косметичний бренд Kosasport об’єднав зволожуючі властивості гіалуронової кислоти з протизапальною дією CBD (каннабідіола), щоб випустити новий бальзам-стік для губ Kosasport LipFuel Extra Strength. З кожною хвилиною після нанесення відчуття стають все прохолоднішими – тримайте його під рукою у прохолодні місяці, щоб уберегти губи від сухості і розтріскування. Обсяг 50 мг. Орієнтовна ціна 20 дол. США.

Подписывайтесь на наш Facebook и не пропускайте самые полезные материалы от Beauty HUB!

читайте також
Читайте також