Beauty-гороскоп на 2024 рік: час змін настав!

Зізнаймося, що наприкінці року так хочеться хоч краєм ока заглянути в наступні 12 місяців, аби дізнатися, що ж нас там чекає. Ми будуємо плани, загадуємо бажання, пишемо must do списки і віримо, що у нас все вийде, всі цілі будуть досягнуті, а бажання здійсняться. Ми вирішили пофантазувати і зібрали в нашому beauty-гороскопі приклади образів для кожного знаку зодіаку на 2024 рік, які будуть надихати, сприяти вашим планам і побажанням, додавати впевненості й рішучості в діях. Адже краса здатна творити дива!

Овен

В першій половині 2024 року Овнів чекає фінансовий успіх, літні місяці сприятимуть розвитку в комунікаціях, а протягом всього року можливі зміни в кар’єрі. В особистому житті очікуйте романтики і розвитку стосунків.

Макіяж і зачіска. Для святкування кар’єрних успіхів чому б не спробувати ефектний макіяж з насиченою шоколадною помадою, димчастими смокі та гладким низьким хвостом?

Стрижка/фарбування. Натякаємо, що настав час наважитися на трендовий боб з чубчиком, особливо якщо ви давно мрієте кардинально змінити образ.

Манікюр. Класичний червоний манікюр стане ідеальним варіантом і для робочих буднів, і для романтичних побачень, які очікуються 2024 року.

Телець

2024 рік обіцяє Тельцям здійснення мрій та зростання популярності, що призведе до фінансового успіху й розвитку бізнесу. Знайти стабільність і сформувати план на життя стане набагато простіше, ніж було до цього. Наприкінці року можливий переїзд.

Макіяж і зачіска. Неймовірний зірковий макіяж точно буде актуальним у святковий період, а також стане корисною ідеєю для ефектного образу в соцмережах, адже 2024 року Тільцям варто ловити популярність за хвіст.

Стрижка/фарбування. Приголомшливий рудий колір волосся з імбирними відблисками – по-справжньому яскравий варіант для трансформації 2024 року!

Манікюр. Трендовий металік та язики полум’я – ідеальне комбо, яке варто спробувати в новому році.

Близнюки

В новому році зірки обіцяють Близнюкам успіх, везіння та можливість реалізації мрій. Якщо ви плануєте дітей, цілком можлива вагітність. Також будьте готові до трансформацій у фінансах та роботі.

Макіяж і зачіска. Здійснювати заповітні мрії пропонуємо з мрійливим макіяжем очей, наприклад, в повітряних блакитних відтінках. Волосся можна вкласти вільними хвилями з об’ємом біля коренів.

Стрижка/фарбування. Peach Fuzz cтав кольором 2024 року по версії Pantone, і на волоссі він виглядає просто неймовірно, заряджаючи м’якою енергією і чудовим настроєм.

Манікюр. Якщо ви готові до експериментів з кольором в манікюрі, зверніть увагу на блакитні відтінки в мерехтливому оксамитовому виконанні.

Рак

Ваше коло спілкування 2024 року значно розшириться, що сприятиме реалізації планів і здійсненню мрій. Також наступні місяці стануть часом самопізнання та духовного й особистісного розвитку.

Макіяж і зачіска. На шляху до самопізнання не варто відволікатися на яскраві акценти, проте м’які коричневі й рожеві відтінки в макіяжі в тандемі з елегантною стрілкою стануть чудовим варіантом макіяжу на кожен день. Пишні кучері допоможуть завершити look.

Стрижка/фарбування. Блонд вибивається в тренди 2024 року, проте якщо ви не готові повністю переходити на світлу сторону, спробуйте балаяж з поступовим, майже непомітним переходом від темного кольору біля коренів до світлого на кінчиках.

Манікюр. Шукаєте нові ідеї для манікюру? Зверніть увагу на чорно-білий nail-дизайн із золотою хвилею – лаконічно, стильно і вишукано.

Лев

Новий рік принесе Левам щасливі миті та творчий успіх, проте спонукає до розумного управління грошима й інвестиціями. Астрологи радять Левам 2024 року утриматися від важливих рішень у сферах роботи, доходів та особистого життя.

Макіяж і зачіска. Якщо в реальному житті 2024 року Левам не варто ризикувати, залишимо експерименти для beauty-образів. Наприклад, розкішні червоні губи, стрілки в куточках очей і яскравий рум’янець у комбінації з ефектом мокрого волосся.

Стрижка/фарбування. Бажаєте більше експериментів? Зверніть увагу на модну стрижку піксі, яку нещодавно обрала для себе співачка Halsey. Масивні прикраси додають їй особливого шарму.

Манікюр. Стильний манікюр з металевим ефектом стане ідеальним варіантом для завершення beauty-образу 2024 року.

Діва

Для Дів новий рік буде досить насиченим: вас чекають подорожі, кар’єрний зріст, перехід романтичних стосунків на новий рівень та фінансовий успіх. Влітку виділіть час для творчості й насолодіться моментом.

Макіяж і зачіска. Makeup очей з неймовірно гарними смокі в приглушених золотисто-бордових кольорах і макіяж губ кольору лате ідеально підійдуть для нових злетів 2024 року.

Стрижка/фарбування. Якщо Дівам в новому році захочеться відростити волосся і згадати пишні зачіски з хвилями і кучерями – зірки всіма руками «за».

Манікюр. Для теплого сезону пропонуємо зберегти ніжний квітковий манікюр, який іще більше надихне на нові успіхи 2024 року.

Фото: @inbeautmag, @louisa_mazzurana, @scorpiojinmagazine, @elenasalon_, @vivis_makeup, @wellahair, @bunny.nails.ua, @safinailstudio, @nikki_makeup, @kristin_ess, @nails.and.cocktails

Вже зовсім скоро ми випустимо продовження матеріалу! Слідкуйте за новинами в нашому Instagram-акаунті!

читайте також
Читайте також