Новорічний макіяж 2024: найкращі святкові ідеї на будь-який смак

Червона помада в новорічному макіяжі

Червона помада – завжди прекрасний варіант для створення новорічного макіяжу. Вона виглядає на губах ефектно і спокусливо, створюючи святковий та атмосферний образ, наче натякаючи на яскраву новорічну ніч. Відмінною альтернативою буде помада у глибокому винному відтінку, кольорі марсала чи насиченому вишневому.

Фото: @nikki_makeup, @chanel.beauty, @inbeautmag, @patrickta, @tamarawilliams.

Сяйливі акценти

Кожен рік напередодні свят ми дістаємо всі свої блискучі косметичні засоби, адже настає їхня пора! Гліттер, шиммер, перлини та стрази тільки вітаються у розрізі новорічного макіяжу! Використовуйте сяйливі текстури та розміщуйте декоративні елементи на повіках, бровах, губах, вилицях і навіть віях. Головне – не перестарайтеся і дотримуйтесь гармонії.

Фото: @daniellemarcan, @nikki_makeup, @g.bar.kiev, @patrickta.

Смарагдовий погляд на Новий рік 2024

2024-й – рік Зеленого Дракона, тому зелені відтінки тільки вітаються в новорічному макіяжі. Пропонуємо зробити ставку на смарагдові тіні або стрілки темно-зеленого кольору, які зроблять погляд виразним, а ваш образ – ефектним і досить цікавим. Міксувати зелені відтінки можна як з нейтральним макіяжем губ, так і з глибокими ягідними відтінками.

Фото: @ashleygraham, @jamesmolloymakeupartist, @sarahillmakeup.

Стрілки

Класичні голлівудські стрілки, cat eye, floating liner або креативні форми останніх років прекрасно підійдуть для новорічного макіяжу 2024 року. Проте навіть якщо ви зовсім не вмієте малювати стрілки, спробуйте створити розтушовану лінію коричневим олівцем близько до лінії вій, а трішки замаскувати огріхи завжди можна шиммерними тінями для повік.

Фото: @scorpiojinmagazine, @nikki_makeup, @tamarawilliams.

Металік

Золотисті та сріблясті відтінки цієї зими правлять бал не лише в манікюрі, а й у makeup-трендах, що цілком закономірно, адже сезон свят завжди асоціюється із блиском у відтінках дорогоцінних металів. Використовуйте золотисті тіні для повік, підводки, олівці та хайлайтери, щоб надати beauty-образу урочистих ноток.

Фото: @scorpiojinmagazine, @jamesmolloymakeupartist, @charlottetilbury.

М’які відтінки

Якщо ви бажаєте створити затишний і комфортний makeup-образ, оберіть для макіяжу очей м’які пастельні кольори в матовому або красивому атласному фініші. Це можуть бути теплі шоколадні або карамельні відтінки, свіжі персикові тони, ніжно-рожеві кольори або перламутрові з теплим підтоном. Чудову пару їм складуть нюдові губи або навіть прозорий сяйливий блиск для губ.

Фото: @makeupbymario, @jamesmolloymakeupartist, @tamarawilliams.

Підписуйся на наш Telegram-канал та не пропускай найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також