Блискучі новини: Zara запустили першу лінійку засобів для волосся

Одяг, аромати, декоративна косметика – Zara впевнено освоює все нові і нові ніші, які пов’язані з модою і красою. Успішний запуск makeup-лінійки у 2021 році, виявляється, був тільки початком шляху в світ beauty, і вже 30 листопада бренд запускає продажі своїх перших засобів і аксесуарів для волосся.

Колекція з чотирьох предметів під назвою Glitter in Gold була розроблена Гвідо Палау, відомим британським перукарем і справжньою легендою, що працював із такими зірками, як Наомі Кемпбелл і Крісті Терлінгтон. Перший набір для волосся від Zara & Palau містить два засоби для укладання, натхненні золотом: Золотий гель і Золотий спрей із блискітками, а також два аксесуари: Золоті шпильки та Золотий гребінець.

На початку наступного року Zara планує запустити більш масштабну лінію основних засобів для волосся. Як бачимо, що бренд буде робити акцент на гламурних зачісках і яскравих акцентах. А поки знайомимося з новими продуктами на beauty-ринку, які прекрасно доповнять святкову зачіску і до того ж стануть чудовим подарунком на Різдво або Новий рік.

За словами Гвідо Палау, нова колекція – це «макіяж для вашого волосся». Наприклад, золотий гель без латуні діє так само, як крем-хайлайтер, підкреслюючи природний блиск волосся.

«Мені дуже приємно бачити, як люди використовуватимуть цей веселий макіяж для волосся. Два продукти такі прості у використанні», – ділиться він.

Представляти нову колекцію випала честь відомій моделі Кайї Гербер. Дочка Сінді Кроуфорд вже давно доручає роботу із своїм волоссям Гвідо, наприклад, в 2020 році під час карантину перукар зробив для дівчини рожеве каре.

Колекція Glitter in Gold буде доступна для купівлі за $49,90 у четвер, 30 листопада, у магазинах і на офіційному сайті zara.com.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також