Charlotte Tilbury представила нову олію для обличчя на Тижні моди в Нью-Йорку

Свій новий косметичний продукт Шарлотта Тілбері вирішили вперше публічно представити на показі американського дизайнера Крістіана Сіріано (Christian Siriano), який відбувся 12 лютого у межах Тижня моди у Нью-Йорку FW’22. Що ж це за чудо-новинка? Відповідаємо: олія для обличчя з колагеном Collagen Superfusion Face Oil.

Зі слів бренду, засіб тестували протягом восьми тижнів й обіцяють, що шкіра з ним виглядатиме на 337% більш сяйливою, рівною та гладкою. Олія також допомагає утримувати вологу в шкірі та надає anti-age ефект, запобігаючи появі тонких ліній та зморшок.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Charlotte Tilbury, MBE (@charlottetilbury)

Як написала сама Шарлотта Тілбері в Instagram, «олія Collagen Superfusion створено на основі інноваційних інгредієнтів наступного покоління». До складу додали ще й ефірні олії (ароматерапія набирає обертів) – лаванду, абсолют троянди, неролі, дамаську троянду й евкаліпт. Крім приголомшливого запаху, вони мають відмінний заспокійливий ефект. До речі, засоби на основі ефірних олій слід обережно використовувати власникам чутливої ​​шкіри, оскільки ці компоненти мають хімічно складний склад і можуть спричинити подразнення.

Олія з колагеном Collagen Superfusion Face Oil має надійти до міжнародного продажу з 24 лютого. Орієнтовна ціна $79 (2 220 грн).

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також

Читайте також