Чоловіча парфумерія: топ-7 ароматів на осінь

Надає статності чоловікові не тільки краватка й ідеально випрасувана сорочка, а й правильно підібраний аромат, від якого особини жіночої статі просто божеволіють. Як приємно усвідомлювати, що ви – король життя. У цьому вам допоможе один з парфумів, які ми підібрали разом з новим інтернет-магазином BROCARD.UA. Можливо, один з них вже зовсім скоро поповнить вашу колекцію.

Jean Paul Gaultier, Le Male Le Parfum

Поєднання солонуватості й награної невинності поєднує в собі новий парфум від Jean Paul Gaultier. Пахощі теплого вітру з кардамону на океані лавандового бризу надають чоловікові відчуття свободи і розкутості, а разом з ними привабливості й мужності. Базові ноти – дерево і ваніль. Неможливо обійти стороною і флакон парфуму. Творці одягнули рідину в лаковану чорну, як ніч, пляшечку, надавши акцент золотим деталям. Об’єм 125 мл. Орієнтовна вартість 3462 грн.

Gucci, Guilty PH

Туалетна вода, що передає енергію, дух свободи і чоловічий стрижень. Парфум став уособленням чоловічої сили та впевненості в собі. Чоловік, який пахне цим ароматом, точно знає, чого він хоче і як цього досягти, будь-які перешкоди йому не завадять. Туалетна вода розкривається свіжими лимонними пахощами, що грають на контрасті з акордами лаванди. Нотами серця стало апельсинове цвітіння. А завершили композицію гра пачулі, кедра і ванілі. Об’єм 90 мл. Орієнтовна ціна 3521 грн.

Jaguar, Ultimate Power

Новий парфум Ultimate Power, створений парфумером Сидоні Лансер, передав гаму акордів лимона і бергамота, які бадьорять, пристрасно оповитих запахом м’яти. Яскраве звучання компонентів задає ритм життя, пробуджуючи внутрішні відчуття і фантазії. Коли аромат розкриває серцеві ноти, ви відразу відчуваєте сплеск запаху яблука, на контрасті грає з часточкою імбиру. Кінцевими нотами, завершальними чоловічий образ, стали есенція пачулі і моху. Об’єм 100 мл. Орієнтовна вартість 928 грн.

Karl Lagerfeld, Bois De Cedre

Чоловік, якому не відомі слова «страх» і «проблеми», хто готовий і у вогонь, і у воду – вибере саме цей аромат. Елегантний мінімалізм – риса колекції парфумів Karl Lagerfeld, що вирізняє його серед інших. Бергамот та грейпфрут, що ніжно грають з листям фіалки в верхніх нотах, плавно переносять увагу на витончені ноти лаванди і свіжого шавлії. Через кілька миттєвостей вам відкриється букет нот амбри, кашеміру і кедра, які в співзвуччі створили нову фужерну композицію Bois De Cedre. Об’єм 100 мл. Орієнтовна вартість 1884 грн.

Salvatore Ferragamo, Ferragamo

Для найбільш креативних і допитливих, парфумер Антуан Мезондьє випустив у світ новий аромат, який би з’єднав свіжість і в той же час чуттєвість, для сучасного чоловіка. Чарівна ольфакторна гра лісу, цитруса і пряних трав не залишить байдужими не тільки чоловіків, а й жінок. Адже саме жіночій статі доведеться впоратися зі своїми емоціями і пристрасним бажанням заволодіти чоловіком. Яскрава срібна смужка на флаконі парфуму привертає погляд з першої секунди, а вертикально розташований логотип став символом досягнення і прагнення володаря аромату. Об’єм 100 мл. Орієнтовна вартість 3848 грн.

Annayake, Omiyage For Him

Мила японська традиція привозити з подорожі особливий сувенір – «оміяге», який втілює пережиті емоції і ніжно торкає струни душі, надихнула бренд Annayake на створення нового парного аромату. Ідея Omiyage від Annayake в трепетних переживаннях двох закоханих в одиночній подорожі на зустріч один одному. Наповнений коханням погляд. Ласкавий дотик. Пристрасний поцілунок. Навіть коли вашого чоловіка немає поруч, ці чуттєві моменти в пам’яті переносять в світ солодких мрій, відомий лише двом. Так само, як ледь вловимий знайомий аромат… Домінуюче пряний Omiyage for Him поєднує в собі зігріту нотами цейлонської кориці і лаванди притягальну суміш з аромату італійського мандарина, чорного перцю і мускатного горіха, оповиту елегантністю ветівера і пачулі з акордом шкіри. Об’єм 100 мл. Орієнтовна вартість 1399 грн.

Antonio Banderas, Golden Secret

Туалетна вода від Antonio Banderas призначена для найсміливіших і відважних, для тих, хто не знає кордонів, розкутих, але водночас делікатних чоловіків. Аромат доповнює образ гордістю і честю. Ідеал, ти це? Парфумер Крістоф Рейно в верхніх нотах аромату розкрив акорди зеленого яблука і свіжої м’яти, в нотах серця – кмин і мускатний горіх, обрамлений пікантним перцем, а завершив композицію поєднанням шкіри, мускусу і кедра в базових нотах. Об’єм 100 мл. Орієнтовна вартість 461 грн.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також