Детка, это live: TamerlanAlena представили перший акустичний альбом

Мелодія живого інструменту у просторовому звучанні: TamerlanAlena записали альбом у форматі об’ємного та реалістичного звуку Dolby Atmos. Переживання через нерозділене кохання та попадання у полон власних емоцій – новий EP «Детка, это live» відображає все те, що кожен звик проживати наодинці з собою.

«У камерному альбомі розкривається душа та характер кожної нашої пісні – коментує дует TamerlanAlena. – Акустика завжди звучить проникливо і музично. Це більше, ніж пісні про кохання – цього разу ви почуєте нашу історію з нового боку. Послухайте наш альбом від початку до кінця, насолодіться звучанням і поностальгуйте разом із нами».

Кожен трек в альбомі – це відвертий діалог двох закоханих, який підкорив мільйони слухачів. До лонгплей увійшли п’ять хітів TamerlanAlena: «Потоки ветра», «Детка», «Если что, набирай», «Хочешь» и «Святая вода». Кожен із них очолював радіо-чарти та YouTube-тренди.

У новому звучанні бенгер «Потоки ветра», що розриває танцполи, перетворився на проникливе освідчення в коханні, а балада «Хочешь» набула ще більш потаємного сенсу.

Послухати акустичний альбом TamerlanAlena «Детка, это live» можна ексклюзивно на Apple Music.

Нагадаємо, нещодавно TamerlanAlena показали сміливі образи і денс-віжуал у новому кліпі на свій хіт «Хочешь».

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші відео-матеріали від Beauty HUB!

читайте також

Читайте також