Dior випустив два святкових відтінки Rouge Dior до Дня закоханих

У Dior на честь Дня святого Валентина виходить ексклюзивне видання знаменитої помади для губ Rouge Dior у лімітованому дизайні з милим тисненням у вигляді сердечок. Цього року святковим гравіюванням прикрасили два червоних відтінки: елегантний червоний 080 Red Smile і той самий, який вважається іконою, Rouge 999, що став одним із сексуальних «кодів» Dior. Обидві помади мають помірно вологий сатиновий фініш, з яким колір на губах здається яскравішим.

Вражаюча стійкість і насичені відтінки – не всі переваги легендарної Rouge Dior. Її культова формула, збагачена натуральними екстрактами червоної півонії і квітки граната, дарує губам повне відчуття комфорту до 16 годин, допомагає поліпшити їх стан, зволожує, надає м’якості та еластичності. Олія ши у складі доповнює захисні властивості квіткових компонентів і забезпечує шкірі інтенсивне живлення. Губи стають гладкими, що гарантує рівномірне нанесення помади.

Dior, Rouge 999
Dior, Rouge 999
Dior, 080 Red Smile
Dior, 080 Red Smile

Скоро новинки Dior Rouge Dior Limited Edition Valentine’s Day 2021 вийдуть у міжнародний продаж, а поки придбати їх можна на офіційному сайті бренду. Орієнтовна ціна $ 39.

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також