Для довгих поцілунків: кращі патчі для губ

Сьогодні на ринку представлено безліч різних патчів з різними інгредієнтами і перевагами для шкіри губ. Деякі з них працюють протягом 5-10 хвилин, що дуже зручно для швидкого відновлення ніжної зони перед макіяжем. Після застосування цього засобу будь-який блиск, матова помада або тинт для губ наноситься ідеально, і ваші губи знову готові до довгих поцілунків!

Експерти рекомендують вибирати формули на основі колагену, ланоліну і гіалуронової кислоти для досягнення найкращих результатів й оптимального зволоження. Використовувати засіб досить просто: прикладіть маску на чисту шкіру губ на 10-15 хвилин, а після закінчення часу приберіть патч і вмасуйте залишки речовини в шкіру губ. Для максимального ефекту застосовуйте маску після скрабу для губ або перед сном, дозволивши ключовим компонентам творити чудеса, поки ви спите. Це ідеальний час, аби дати шкірі відновитися.

У нашій добірці ви знайдете сім кращих варіантів – починаючи від фаворита Кім Кардашьян і закінчуючи бестселерами K-beauty, які зроблять процес догляду за губами ще більш приємним і цікавим.

KNC Beauty, All Natural Collagen Infused Lip Mask

Якщо ви любите перевіряти списки інгредієнтів, ви будете вражені цим повністю натуральним еліксиром з додаванням екстракту гіркої вишні, рожевої олії, вітаміну Е і великої кількості гіалуронової кислоти. Кім Кардашьян вже є відданою прихильницею цієї колагенової маски для губ, яку створила б’ті-гуру, засновниця бренду KNC Beauty Крістен Ноель Кроулі. Орієнтовна ціна $25  за упаковку з п’яти штук.

Etude House, Cherry Lip Gel Patch

Ці гідрогелеві патчі для губ наповнені екстрактами свіжої вишні та фруктів, які надають їм не тільки чудовий аромат, але і гарантують шкірі відмінне зволоження, живлення й відлущування. Маска пом’якшує і насичує шкіру губ потрібними вітамінами і мінералами, зберігає потрібну кількість вологи і має охолоджувальний ефект. Також колаген, що входить до маски, бореться з сухістю і лущенням шкіри, роблячи губи ніжними, пружними і еластичними. Орієнтовна ціна $1  за штуку.

Tony Moly, Kiss Kiss Lovely Lip Patch

Популярні корейські патчі для губ з екстрактами чорниці, полуниці, лохини і шипшини доставлять вам величезне задоволення. Вони не просто смачно пахнуть, але і дійсно роблять свою роботу: зволожують, живлять, пом’якшують і розгладжують. Маска підвищує еластичність шкіри, попереджаючи появу передчасних зморшок навколо губ. Орієнтовна ціна $4  за штуку.

Patchology, Lip Renewal FlashPatch 5 Minute Hydrogels

Гелеві патчі для губ від Patchology – справжній порятунок від сухості. Їх формула багата на зволожувальні компоненти, які допомагають утримувати вологу в клітинах і здорово пом’якшують ніжну шкіру. Крім того, вони сприяють омолодженню губ, покращують їх форму й об’єм за допомогою надзвичайної суміші з ніацинамідів, пептидів і заспокійливого екстракту зеленого чаю. Орієнтовна ціна $50  за упаковку з 24 штук.

Skyn Iceland, Plumping Lip Gels

Ці антивікові патчі особливо гарні для зрілої шкіри губ. 10 хвилин – це все, що вам від них потрібно. До їх складу входять потужні рослинні та морські активні інгредієнти, що глибоко проникають у шкіру для поліпшення текстури і чіткості форми. Орієнтовна ціна $15  за упаковку з двох штук.

G9 Skin, B.duck Vita Ample Lip Patch

Живильна маска-патч від G9 Skin не дасть вам ефект надутих губ, як очікується від зображення качки на упаковці, але подарує їм старе добре живлення й відновлення. Вона збагачена вітамінами і мінералами, які роблять сухі та потріскані губи м’якими і гладкими, забезпечуючи їх необхідною дозою зволоження і корисних речовин. Орієнтовна ціна $4 за упаковку з п’яти штук.

Holika Holika, Golden Monkey Lip

Причиною, чому багато хто любить цей корейський набір з догляду за губами, є його триступеневий процес. Цей експрес-продукт не тільки робить те ж, що й інші маски для губ, але і відлущує й очищає шкіру, роблячи її зволоженою і м’якою на дотик. До його складу входить патч-пілінг для видалення грубих і відмерлих клітин шкіри, патч-гідрогелева маска для додання обсягу і патч з медової есенцією для суперзволоження, підтримання водного балансу і закріплення перших двох кроків. Орієнтовна ціна $6  за упаковку з п’яти штук.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також