Із Кореї з любов’ю: кращі патчі для очей

Коли мова заходить про можливості будь-яких косметичних засобів, у тому числі і патчів для очей (eye patch), важливо розуміти – див не буває. Найбільша проблема тих, хто вічно критикує патчі – це їхні завищені очікування. Сліди хронічних хвороб, безжального часу, постійне недосипання, застою рідини в організмі, генетичної схильності до утворення мішків і синців під очима не завжди зможе прибрати навіть пластичний хірург, не те, що ці милі, просочені сироваткою «желейки». Але! Якщо ви більш реально подивитеся на речі, то зрозумієте, що патчі – це відмінна тема.

По-перше, дечим вони все-таки допоможуть. Прибрати сліди бурхливої ​​вечірки, втоми, тьмяність шкіри, темні кола під очима, невеликі набряки й навіть дрібні зморшки – легко. Але тільки в тому випадку, якщо ви правильно виберете засіб. Патчі під очі, безумовно, набагато ефективніші за креми та сироватки. Вони є прекрасним експрес-продуктом, який точно має бути у кожної дівчини.

Зараз дуже популярні корейські патчі під очі, й це не дивно, бо саме Азія задала цей б’юті-тренд.

Як використовувати корейські патчі під очі

Як правило, патчі є гідрогелевими, ​​рідко тканинними та «сухими» з нетканого полотна. Перші два варіанти просочуються сироваткою з високою концентрацією активних інгредієнтів, яка часто не поступається за насиченістю потужним живильним, зволожуючим або антивіковим концентратам. Вони забезпечують якісний догляд за шкірою для ділянки навколо очей і дають моментальний ефект.

Пластирі з гідрогелю (hydrogel eye patch) вважаються найбільш ефективними через те, що їх желеобразна маса вже містить величезну кількість корисних для шкіри речовин. До того ж вони знаходяться в зволожуючій сироватці, що підсилює дію патчів.

Всі три варіанти можуть повернути шкірі повік пружність і гладкість за 20 хвилин. Правда, щоб ефект був пролонгованим, такими патчами варто користуватися на регулярній основі. Деякі дівчата використовують їх кожного дня, але в цьому не завжди є необхідність. Досить використовувати цей експрес-засіб 2-3 рази на тиждень, інші дні обмежиться кремом навколо очей. Тим не менш, деякі засоби мають невисоку концентрацію активної речовини – такі можна використовувати щодня.

Використовувати патчі досить легко: очистіть шкіру, розкрийте упаковку та прикладіть патчі під нижні повіки. Пластирі залишаються на шкірі на 15-20 хвилин. Чисто теоретично з ними можна ходити кілька годин, але ось сенсу не буде. За покладені 20 хвилин вони повністю віддадуть все корисне вашій шкірі. Після зняття пластиру, розподіліть залишки сироватки периорбітальною ділянкою, й усе!

Jayjun, Roselle Tea Eye Gel Patch

Гідрогелеві патчі з чаєм каркаде Roselle Tea розгладжують дрібні зморшки і зволожують шкіру, завдяки своїй унікальній відновлювальній формулі. Поєднання квітів гібіскуса та гіалуронової кислоти збільшують еластичність шкіри та забезпечують баланс вологи на тривалий час. Редакція Beauty HUB довіряє інтернет-магазину Shine Bright Online Store. Обсяг 60 шт, орієнтовна ціна 520 грн.

BeauuGreen, Pomegranate & Ruby Hydrogel Eye Patch

Південнокорейський бренд BeauuGreen має в своєму арсеналі бестселер – Pomegranate & Ruby Hydrogel Eye Patch – гідрогелеві патчі великого розміру, які допоможуть світитися відпочилим ясним поглядом у будь-який час доби. Б’юті-засіб добре зволожать і розгладить зморшки, освітлить темні кола, навіть якщо сон був нетривалим. Редакція Beauty HUB довіряє інтернет-магазину Shine Bright Online Store. Обсяг 60 шт, орієнтовна ціна 606 грн.

Secret Key Gold Racoony Hydrogel Eye Patch

Патчі мають концентрований склад активних компонентів, таких як колаген і аденозин для антивікової та ліфтингової дії, а також натуральні екстракти троянди, камелії, монарди, лаванди, алое й розмарину, що діють як природні антисептики. Рослинні екстракти також забезпечують протизапальний і антиоксидантний ефекти. Обсяг 90 шт (60 для очей і 30 точкових), орієнтовна ціна 450 грн.

Koelf, Ruby And Bulgarian Rose Eye Patch

Гідрогелеві патчі для очей містять рубінову пудру та воду болгарської троянди, що відмінно зволожують, освітлюють і підтягують шкіру під очима. Формула допомагає утримувати вологу всередині шкірних покривів протягом тривалого часу. Обсяг 60 шт, орієнтовна ціна 400 грн.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також