Догляд за фарбованим волоссям: топ-7 засобів для підтримки кольору

Догляд за фарбованим волоссям, яке регулярно зазнає впливу агресивних барвників, вимагає особливо уважного підходу. Таким локонам необхідна додаткова підтримка у вигляді процедур для догляду і косметичних засобів – від спеціального шампуню і кондиціонера до незмивного догляду для полегшення процесу укладання та захисту від негативних факторів довкілля. У нашому списку ви знайдете сироватки, маски, бальзами й інші продукти, які дійсно працюють і допоможуть продовжити життя вашому новому кольору волосся.

Kevin.Murphy, Angel.Rinse

Легкий кондиціонер для делікатного догляду за кольором підійде для тонкого і пошкодженого волосся. Його головні переваги – інтенсивно зволожувальна формула з рівнем pH 4.5-5.0, яка делікатно піклується про забарвлені локони. Бальзам з невагомою текстурою ущільнює, але не обтяжує локони, захищає колір, надає блиск і силу волоссю. Об’єм 250 мл, орієнтовна ціна 1 050 грн.

Oribe, Split End Seal Beautiful Color 

Якщо ваші локони схильні до ламкості й перетину, допоможе полірувальна сироватка для кінчиків, що січуться Split End Seal. Вона реконструює пошкодження, розгладжує, знижує ламкість, відновлює волосся і водночас підтримує насиченість кольору після фарбування. У складі – комплекс цінних олій і поживних екстрактів. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 1 730 грн.

Rene Furterer, Okara Color Protection Mask

Ця маска для захисту кольору і додання сяйва – порятунок для тих, хто регулярно вдається до фарбування, знебарвлення або мелірування волосся. Формула на основі білкового комплексу Okara, вітаміну Е і сонцезахисних фільтрів глибоко відновлює, підсилює яскравість кольору і відмінно розплутує локони після миття. Ідеально для сухого, тьмяного і неживого волосся, яке стало таким у результаті частого фарбування. Об’єм 200 мл, орієнтовна ціна 1 359 грн.

Davines, Minu Hair Serum

Незмивна сироватка для фарбованого волосся родом з Італії зволожує, відновлює, надає інтенсивний блиск, продовжує життя нового кольору і працює як термозахист під час укладок. Основний компонент – екстракт квіток каперсів, багатих на амінокислоту кверцетин, яка має захисну дію на структуру локонів, і поліфенол, який зберігає колір. Об’єм 150 мл, орієнтовна ціна 600 грн.

Kerastase, Reflection Fondant Chromatique

Молочко-догляд Chromatique створено для мультизахисту забарвленого або мелірованого волосся. Воно працює як кондиціонер, тому наноситься на чисті вологі локони. Формула надає волоссю гладкість і блиск, підсилює силу пофарбованого кольору, згладжує структуру локонів і відновлює їх по всій довжині, а також захищає від шкідливого впливу зовнішнього середовища. Об’єм 200 мл, орієнтовна ціна 650 грн.

John Frieda, Sheer Blonde Go Blonder Masque Intensif Eclaircissant

Щоб не піти в некрасиву жовтизну і руді тони, блонд необхідно підтримувати. Рекомендуємо звернути увагу на освітлювальну маску для світлого волосся від John Frieda, яка створена саме з цією метою. Крім збереження кольору, вона зволожує і пом’якшує тендітні знебарвлені і пересушені локони, роблячи їх доглянутими і здоровішими на вигляд. Об’єм 250 мл, орієнтовна ціна 280 грн.

L’Oreal Professionnel, Serie Expert Absolut Repair 10 in 1

Завдяки невагомій текстурі, цей відновлювальний спрей для захисту кольору пофарбованого волосся від L’Oreal Professionnel зовсім не відчувається на локонах, тому ідеально підходить для полегшення укладок. Багатофункціональний засіб добре живить і зволожує волосся, а також має ефект розгладження, що актуально для тонкого, довгого і хвилястого пористого волосся. Об’єм 190 мл, орієнтовна ціна 299 грн.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також