DOROFEEVA розповіла особисті любовні історії в першому мініальбомі dofamin

Виконавиця зізнається, що пару років тому вона почала діставати з пам’яті уривки особистих історій, намагаючись розібратися, що для неї означає любов, і перекладала свої почуття на музику і тексти. Як виявилося, будь-який спогад можна перетворити на пісню. Закоханість, біль, пристрасть, насолода, залежність ці відтінки почуття знайомі кожному, і саме вони лунають в першому мініальбомі dofamin.

«Дофамін виробляється, коли людина отримує задоволення. Особливо активно це відбувається, коли вона закохана. Тому EP dofamin це почуття, виражені в музиці. У моєму дебютному мініальбомі 5 треків: gorit digital-хіт з понад 35 млн переглядів, лід-сингл a tebe…, треки bam bam, vecherinka і zavisimost, які ви почуєте і побачите вперше», каже DOROFEEVA.

Співачка також заявила, що має відношення до кожної пісні як автор.

«Для мене це новий досвід, і він подарував мені неймовірне задоволення! Я створювала EP спільно з Потапом на MOZGI Studios і з Мішею Бусиним».

Ці пісні дарують dofamin

Ось як про нові треки розповідає сама Надя Дорофєєва.

Випадок з a tebe… знайомий практично кожній з нас: твої думки про нього, а йому все одно, ти хочеш бути разом, а він ні, ти закохана по вуха, а йому… все одно. Але ти не шкодуєш, що колись сказала йому ТАК.

Знаєш, що це за почуття? Це коли ти повністю розчиняєшся в ньому. Тобі хочеться думати, що це назавжди… Але ти припускаєш, що це може тривати лише одну ніч. Ти знову і знову поринаєш в ці почуття… gorit

bam bam. Коли твоє серце розбите, можна сумувати і втрачати віру в любов, а можна все відпустити і танцювати до ранку. Увімкнути улюблену музику і випустити все, що всередині. Танець подарує тобі dofamin.

Коли вони вперше зустрілися поглядами, вона зрозуміла, що готова йому програти. Боротися з собою марно, коли відчуваєш, що це кохання.. Нехай навіть ненадовго. vecherinka

Кохання може зцілювати, а може зробити тебе залежним zavisimost. Кохання може бути різним, але коли воно вмирає, потрібно знайти в собі сили відпустити…

Відсьогодні EP dofamin можна послухати на всіх цифрових майданчиках. А на YouTube 5 відеоісторія на live-версії всіх треків, які знайомлять з новою командою артистки і занурюють у концертну атмосферу DOROFEEVA.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також