Гелловін-2023: найефектніші образи зірок до свята

27 жовтня в Голлівуді відбулася щорічна вечірка Casamigos Halloween, а в ніч з 31 жовтня на 1 листопада пройшов цілий ряд зіркових вечірок, присвячених святу. На них знаменитості з’явилися у костюмах, натхненних персонажами з фільмів та серіалів, міфічними істотами, співаками, митцями та навіть своїми родичами! Деякі з зірок встигли за останні дні приміряти по декілька образів.

Традиційно вразила всіх королева Гелловіну Гайді Клум, яка кожен рік до деталей продумує свої чудернацькі костюми та грим і надзвичайно дивує прихильників.

Цього року до Дня усіх Святих топ-модель і акторка обрала костюм павича, а її чоловік Том Каулітц став на один вечір… яйцем павича. З почуттям гумору у цієї яскравої пари проблем точно немає.

Співачка Адель примірила на себе образ Мортіши Адамс для виступу в Caesars Palace в Лос-Анджелесі. Макіяж у темних відтінках, довге темне волосся і червоно-чорний манікюр – і beauty-образ у кращих традиціях Гелловіну готовий!

Цікаво, що Періс Хілтон і Джессіка Альба надихалися співачкою Брітні Спірс – зірки повторили її культові образи із кліпу Toxic.

А от Кортні Кардаш’ян вибрала для відтворення образ своєї сестри Кім, який остання представила на Met Gala 10 років тому. Тоді квітковий візерунок сукні викликав значну кількість хейту і добре запам’ятався публіці.

Акторка Меган Фокс та її коханий Machine Gun Kelly обрали образи з фільму Квентіна Тарантіно «Вбити Білла» – Гого Юбарі та Беатрікс Кіддо, а Кендалл Дженнер перевтілилася у красуню Мерилін Монро.

Роздивляємося ближче найцікавіші образи зірок до Гелловіну 2023 року!

Гайді Клум

Адель

Megan Thee Stallion

Аріана Гранде

Періс Хілтон

Джессіка Альба

Меган Фокс

Кендалл Дженнер

Halsey

Демі Ловато

Кейт Бекінсейл

Кортні Кардаш’ян

Розалія

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також