Грумінг: патчі для чоловічих очей

Якщо дівчата давно закохані в південнокорейську розробку під назвою патчі для очей, то чоловічі серця розтанули від них остаточно тільки в цьому році. Зручно використовувати, не потрібно змивати і такий експрес-догляд вельми ефективний. Мабуть, перераховані вище якості пачтей для очей і підкупили чоловіків, які не менше жінок хочуть зберегти молодість. Косметичні бренди в свою чергу почали випускати патчі в форматі унісекс: без запаху, білі або прозорі, і, звісно ж, в мінімалістичних упаковках. Редакція Beauty HUB обрала кращі патчі для чоловічих очей. Залишається лише одне питання – яку марку і формат обере ваш чоловік?

Sensai, CP Extra Intensive Pads

Новинка від японського бренду Sensai буквально сколихнула б’юті-індустрію, створивши нову хвилю популярності на білі орбітальні патчі без аромату. За традицією марки до складу засобу обов’язково увійшов шовк, а також екстракт ацероли, який багатий на вітамін С. Як наслідок, патчі за десять хвилин прибирають найсиніші кола під очима, покращують стан і рельєф шкіри. Це ідеальний засіб для молодих людей, нічне життя яких, не поступається денному. Патчі підходять для будь-якого типу шкіри і працюють самостійно, проте анти-ейдж ефекту чекати не варто. Придбати можна в мережі офіційних косметичних магазинів, орієнтовна ціна за упаковку 3330 грн.

Elemis, Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Masks

Англійський спа-бренд Elemis представив професійні антивікові патчі для домашнього використання, які прибирають мімічні й неглибокі вікові зморшки з орбітальної зони. Гідрогелеві б’юті-засоби не мають запаху і кольору, а до їхнього складу увійшов коктейль з морських водоростей падіна павоніка і екстракту планктону. Головне завдання патчу – стимулювати скорочення фібробластів, тим самим зміцнювати колагенові волокна і давати максимальний анти-ейдж ефект. Продукт працює протягом 20 хвилин і підходить для сухої і чутливої шкіри навколо очей. Придбати можна в мережі салонів краси і spa-центрів, орієнтовна ціна за упаковку 1800 грн.

Lancome, Advanced Génifique Light Pearl Eye Mask

Новинкою цього року стали гідрогелеві патчі під очі від французького бренду Lancome, які є логічним продовженням сироватки-активатора молодості Advanced Génifique. Б’юті-засіб націлений на освітлення і відновлення орбітальної зони за рахунок запуску процесу вироблення власних протеїнів шкіри. Патчі також прибирають набряклість і темні кола, підходять для будь-якого типу шкіри і можуть бути використані як SOS-засіб. Даний продукт не має вікових обмежень. Придбати можна в мережі офіційних косметичних магазинів, орієнтовна ціна за упаковку 2499 грн.

Institut Esthederm, Patches Lift Contour Yeux

Французький інститут Esthederm розробив миттєвий SOS-засіб, прямо як у Армі на фото, білі патчі під очі з біоліфтінговим ефектом. Головне завдання – відновити і підтягнути тонку шкіру навколо очей за рахунок дренажного комплексу (кофеїн і есцин). Продукт також прибирає набряклість і сліди втоми. До складу входять запатентована клітинна вода Institut Esthederm, гліцерин і екстракт маніоки, підходить для всіх типів шкіри. Для більш пролонгованого ліфтинг-ефекту патчі варто використовувати курсом: 2 тижні, 3 рази на тиждень. Придбати можна в мережі салонів краси і на офіційному сайті бренду, орієнтовна ціна за упаковку 2400 грн.

Guerlain, Super Aqua-Eye Anti-Puffiness Smoothing Eye Patch

Гідрогелеві патчі від французького будинку Guerlain – знахідка для тих, хто не стежить за своїм водним балансом і страждає від зневоднення шкіри. Без кольору і запаху, б’юті-засіб працює впродовж 10 хвилин, за які живить епідерміс і розгладжує неглибокі мімічні зморшки. Ще один бонус – патчі захищають орбітальну зону від негативного впливу навколишнього середовища і передчасного старіння. Головними інгредієнтами стали екстракт пустельній троянди, гіалуронова кислота і екстракт африканської рослини Terminalia Sericea. Застосовувати можна один-два рази на тиждень, підходить для всіх типів шкіри. Придбати можна в мережі офіційних косметичних магазинів, орієнтовна ціна за упаковку 4100 грн.

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також