Хіт сезону: кращі кольорові підводки для очей

Лайнери яскравих відтінків дійсно стали хітом на модних показах сезону весна-літо 2020-2021 року, але щоб повторити подібний образ самостійно, мало вміти малювати ідеальні стрілки – потрібно ще й не помилитися з вибором відповідного засобу. Якщо ви хочете підтримати моду на кольорові стрілки, віддавайте перевагу водостійким формулами з високою пігментацією, щоб не переживати про збереження макіяжу протягом всього дня.

При наявності певних навичок втілювати наймодніший макіяж очей можна за допомогою будь-якого засобу: тіней в стіці, олівця, рідкої або гелевої підводки для повік. Якщо ж ви не дуже досвідчені в створенні стрілок, використовуйте лайнери з тонким наконечником. Олівець дає дуже товсту лінію, а з рідким підведенням новачкові в макіяжі впоратися практично нереально. Тому вихід – підводки-фломастери. З їхньою допомогою ви навчитеся малювати рівні, акуратні стрілки за формою очей, а вже після освоїте широкі, подвійні, графічні та інші геометричні форми різної ширини і довжини.

У нашій збірці зібрані кращі підводки для тих, хто прагне зробити свій макіяж яскравим і креативним. Їх можна наносити самостійно або поверх тіней, олівця або класичної чорної підводки.

Dior, Diorshow On Stage Liner 

Тонка підводка-маркер для очей від Dior дозволяє легким рухом створити чітку, досконалу лінію, а вражаючий діапазон яскравих відтінків дозволить успішно відтворити образи із fashion-показів. Завдяки гнучкому фетровому аплікатору можна без зусиль підкреслити лінію росту вій і з точністю професійного візажиста малювати як тонкі, так і об’ємні графічні стрілки. Стійка формула, що не розпливається, і витримує до 24 годин без патьоків, зберігаючи колір з моменту нанесення. Об’єм 0.55 мл, орієнтовна ціна 968 грн.

Gosh, Intense Eye Liner Pen

Ще одна підводка у вигляді фломастера, яка полегшить вам процес створення виразного і яскравого макіяжу очей. Цей лайнер зручний тим, що дає чітку і тонку лінію: якщо ви захочете намалювати потовщений контур або використовувати два-три відтінки одночасно, макіяж буде виглядати ультрамодно, а не вульгарно. Великий плюс підводки – її суперстійкість. Марка обіцяє, що маркер може залишатися на повіках протягом доби, не втрачаючи інтенсивність кольору. Небесно-блакитний і пурпурний відтінки стануть ідеальним варіантом для модного макіяжу очей на весну-літо. Об’єм 1 мл, орієнтовна ціна 376 грн.

NYX Professional Makeup, Vivid Brights Liner

Для більш просунутих користувачів є рішення – Vivid Brights Liner. В арсеналі NYX можна знайти кілька варіацій кольорових підводок в різних формах, але по-справжньому легендарним і відомим у всьому світі засобом стала саме ця рідка кольорова підводка для очей. Вона стійка, швидко сохне, не розмазується і має дуже яскраві, гарні кольори, включаючи соковиті неонові. Найтонший пензель-аплікатор залишає чітку і виразну лінію, а дев’ять неймовірно насичених відтінків з матовим фінішем – просто знахідка для створення трендового яскравого макіяжу з акцентом на очі. Об’єм 2 мл, орієнтовна ціна 390 грн.

Kiko Milano, Super Colour Eyeliner

Водостійка кольорова рідка підводка для очей з красивим металевим блиском – відмінний варіант, щоб намалювати яскраві «космічні» стрілки з ефектом металік. У неї щільна гелева текстура, яка легко ковзає по шкірі, пігмент швидко застигає і добре лягає на повіки, не скочуючись і не стираючись. Аплікатор з м’якої повсті дуже зручний і простий у застосуванні, розрахований на створення як тонких, так і товстих ліній. Порада: щоб дрібні блискітки не обсипалися, використовуйте праймер для повік. Вражаючий вибір яскравих відтінків (14 позицій!). Сподобається любителькам нестандартного макіяжу. Наш лідер – модний синій. Об’єм 1.7 мл, орієнтовна ціна 316 грн.

Physicians Formula, Shimmer Strips Custom Eye Enhancing Eyeliner Trio

Металевий лайнер Physicians Formula представлений в наборах, що включають по три автоматичних олівця під різні відтінки очей. Вони підійдуть не тільки для smoky eyes – ними можна намалювати і незвичайні стрілки, підвівши центр верхньої і нижньої повіки. Текстура підводки м’яка, кремова, добре розтушовується, і грифель буквально ковзає по повіці. Красиві сяючі пігменти допоможуть у створенні креативного мейку. Об’єм 0.85 мл, орієнтовна ціна 250 грн.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також